פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אני הולך עוד מאט להחליף את הארד דיסק שלי (SATA) מכיוון שהוא נהרס,עכשיו רציתי לדעת איך אני מגדיר את הארד דיסק מסוג כזה.תודה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר סה לא קורה לי אותו ישר אני צריך להגדיר פאטישן או משהו כזה... איך אני עושה את זה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים לומד עברית.את המחיצות אתה יכול להגדיר דרך ההתקנה של חלונות או דרך כלי בשם fdisk.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר אני מבולבל לחלוטין,אני חיברתי הכול וזה לא מזהה לי אותו בדוס,זה מראה לי כאילו הNFORVE 4 או משהו כזה הNVIDIA אני לא יודע מזהה אותו וכו' אך הוא לא קורא אותו בכלל בווינדוס... תודה לעוזרים
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אם אתה יודע אנגלית זה לא צריך להיות מסובך מדי...דרך התקנה של ווינדווס יש לך כלי פשוט מאוד לחצוץ את הכונן...תגדיר את הקבצים לסוג NTFS זה הכי יעיל...
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אחי אל תפתח דיונים כפולים זה סתם ספאם...ובקשר לסאטא יש לפני שהתקנת הווינדווס עולה לוחצים f6\f8 ואז מתקינים דרך התקליטון הקטן(כונן A )...לא צריך לג'מפר שום דבר זה רק לשימוש תעשייתי...
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים 1337SWAT, איחדתי לך את הנושאים, אנא קרא את חוקי הפורום.דאבל פוסטינג אסור בהחלט.4. דאבל פוסטינג: חל איסור לפתוח שני ת'רדים זהים בפורומים. אם אתם לא בטוחים שפתחתם את הת'רד בפורום הנכון, זהו התפקיד של המודר להעביר את הת'רד לפורום הנכון.יש לך אזהרה ראשונה, בשלישית תושתק/תורחק.תודה.
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים אחי אל תפתח דיונים כפולים זה סתם ספאם...ובקשר לסאטא יש לפני שהתקנת הווינדווס עולה לוחצים f6\f8 ואז מתקינים דרך התקליטון הקטן(כונן A )...לא צריך לג'מפר שום דבר זה רק לשימוש תעשייתי...לא תמיד צריך להתקין את הדריבר, תלוי בעיקר בבקר שיש על הלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.