פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים הלכתי לחנות וקניתי היום את הכרטיס מסך: Pinnacle PCTV 40i או זה לפחות מה שהיה רשום על הקופסא.נדמה לי שקיבלתי בטעות את ה110i במקום ה 40i .איך אני יכול לבדוק איזה כרטיס קיבלתי?יכול להיווצר מצב שהתקנתי דרייברים של 100i במקום של ה-40i והכרטיס יעבוד רגיל?יש דרך לבדוק את זה ב100 אחוז?עריכה:בregister מתוך התוכנה, אתר האינטרנט זיהה את הכרטיס כ PCTV MediaCenter 300i מה נסגר?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר מצטער על ההקפצה....אני אחפש את הגירסא הזאת של EVEREST כי לי יש אחת יותר ישנה.....יש לי רק שאלה אחת - EVEREST מזהה את החומרה ע"פ הדרייברים או ע"פ החומרה עצמה?כי כמו שכבר ציינתי, נראה לי אולי שהתקנתי דרייברים לא נכונים....
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר על הכרטיס עצמו לא רשום כלום חוץ מהמספר הסידורי שלו ואיפה ייצרו אותו (מדבקה לבנה עם ברקוד). הנה תמונה מהאתר שנראה כמו הכרטיס שלי, אם צריך אני יכול לצלם את הכרטיס שלי....
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר ניסיתי אבל זה לא עבד, כנראה שזה לא מספר דגם או מודל אלא רק מס' סידורי של הרכיב מהמפעל.....כמו כן יש לי שאלה נוספת, ראיתי באתר שאת 40i לא מוכרים בכל המדינות... מישהו יודע מה הסיבה?
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים ניסיתי אבל זה לא עבד, כנראה שזה לא מספר דגם או מודל אלא רק מס' סידורי של הרכיב מהמפעל.....כמו כן יש לי שאלה נוספת, ראיתי באתר שאת 40i לא מוכרים בכל המדינות... מישהו יודע מה הסיבה?יכולות להיות 1001 סיבות לכך...
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים לפי אתר החברה, יש תוכנות שמקבלים עם ה110I ולא עם ה-40I.יש לך Studio QuickStart Software?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.