פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים המסכים של nu הם מסכים מעולים הם משתמשים ב(אין לי מושג מה השם של זה אבל זה החלק שמראה את התמונה) של חברה ויוסוניק שהם חברה ממש מעולה לפי דעתי.יש לי את המסך בלי הדיויאי, המסך מראה תמונה במשחקים חלק בלי שום מריחות,בסרטים פעם אחת היתה לי מריחה וזה היה באיזה סרט שראיתי איתו והיה דגל שהתעופף ברוח ובמסך זה נרא ממש מוזר אבל חוץ מזה לא היו לו בעיות.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים מחבר שמעו, אלה לא בעיות של דרייברים, או הגדרות בווינדוס.שכחתי לומר, הטקסט נראה כזה מפוקסל ומטושטש גם לפני שה Windows עולה, אני רואה את הטקסט שמחשב בהתחלה את החומרה, בודק את ההתקנים..
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים היית חולם ל 60Ghz, כי אין לך אפילו 1.60 הרץ בלבד, 60hzאם המסך היה מתרענן 6 מיליארד פעמים בשניה מצבנו היה טובמסך LCD לא מתרענן, HZ לא משנה כלום, אין למסך LCD תדר רענון כיוון שאין צורך ברענון תמידי של כל פיקסל, זה on או off. התדירות במסכי LCD היא בשביל להקצות מושג מוכר מפרשים את התדירות בתור זמן תגובה.
פורסם 2006 בפברואר 2319 שנים המסכים של nu הם מסכים מעולים הם משתמשים ב(אין לי מושג מה השם של זה אבל זה החלק שמראה את התמונה) של חברה ויוסוניק שהם חברה ממש מעולה לפי דעתי.NU TECH משתמשת בפאנלים של CMOעוד ViewSonic, Acer, V7 ו-CMV/PolyView (חברת בת של CMO) משתמשים בהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.