פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים היי, אממ, רציתי לקבל חוות-דעת.איך המסכי LCD של NU? הם עולים 1200 ש"ח,איך הוא?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים NU?לא שזה מוכר לי.... חשוד! (אגב גם המחיר לא בדיוק נורמלי).תצטרף לינק שנדע קצת יותר טוב על מה אתה מדבר
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים ה 8 ms שלהם מצוין ומומלץ למערכות תקציביות או למי שלא מעוניין להשקיע יותר מדי כסף ולקבל תמורה טובה.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מי אמר שאין DVI? לפי מה שאני יודע יש.ואני גם חשבתי על לקנות מסך כזה - אלה שיש להם, איך הוא מתפקד במשחקים?
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים יש שני דגמים של 8ms, אחד עם יציאה דיגיטלית (QL721V) ואחד בלי (QL711V) הדגם עם DVI עולה 1500 ואני לא מאמין שעליו מדובר כאן.מצד שני, אולי אני טועה..
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר שמעו,קנינו את המסך הזה לדוד שלי, ביחד עם המחשב החדש שלו.בקיצור, המסך.. איכות מגעילה, משהו רצח.חדות - אין! כל הטקסט מצופה בשכבה אפורה מתחת שזה הופך אותו למטושטש.צבעי כחול שם זה תכלת.וכשמדליקים את המסך, לוקח לו 7 שניות לעלות, לא מספיק שהלוגו "NU GLOBAL" מופיע לפני שהוא עולה!לא יודע למה אהבתם את המסך הזה..
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים אכן מדובר בדגם ללא DVIמעניין למה ההתרשמות שלך לא דומה לביקורות שנעשו עליו (דוגמא), ולפי דיווחי משתמשים ולא רק בפורום הזה
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים מחבר אני גם לא יודע,העלתי תמונה, עשיתי את זה בפוטושופ.. ככה פחות או יותר זה נראה המסך.התמונה נראת כאילו היא אמורה ליהיות קטנה, 15" ככה, ונגיד.. לקחנו את התמונה לפוטושופ, הגדלנו אותה והפכנו אותה ל 17" והכנסנו אותה למסך.התמונה:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.