עבור לתוכן

האם אפשר לצרוב 2 דברים ביחד?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך??

אז כל חברת שמפיצה משחקים תצטרך ליצר את הדיסקים בעצמה???

לא יותר קל לקנות 100-200 מחשבים עם 8 צורבים (כמו שאמרו מקודם) ולצרוב בכמויות??

פורסם

בשביל זה יש מפעלים מיוחדים שעושים את זה, וכן לכל חברת הפצה יש מפעל כזה

פורסם
  • מחבר

אוקי קאפיש

פורסם

הדיסקים הכסופים לא נצרבים!

הם לא סתם נקראים "Pressed Discs", כי המידע עליהם מוטבע ע"י מכבש.

המכונות האלה יכולות להטביע הרבה מאוד דיסקים ביום.

(המקור אגב להטבעות האלה נראה Gold, ומכאן הביטוי "Gone Gold".)

פורסם

btw, אצלי הנירו כן נפתח פעמיים (או אלף פעמים, תלוי כמה פעמים אתה מפעיל אותו)... איזה נירו יש לך?

פורסם

אם אני לא טועה בNERO 7 יש אפשרות לצריבה בכמה צורבים בו-זמנית (יכול להיות שגם בגרסאות יותר מוקדמות)

פורסם

ניתן לצרוב את אותו דבר בו זמנתי ב-2 צורבים וגם יותר הכל תלוי בכמה צורבים יש לך..

יותר מזה ניתן לצרוב בכל צורב מידע אחר... לדוגמא אני צרבתי עם נרו בצורב DVD ואם תוכנה אחרת צרבתי דיסק רגיל עם תוכנת צריבה אחרת. (באמת מעניין לנסות את זה שוב עם מעבד כפול הליבה עכשיו ::) )

כשאתה מפעיל תוכנת צריבה אתה צריך להגדיר לה באיזה צרוב אתה משתמש.. ואם נרו נפתח כמה פעמים (לי לא....) אז ניתן בכל פעם להגדיר לה צורב אחר ולצרוב אותו מידע או מידע אחר ללא שום בעיה.

יש תוכנות שמיועדות רק לזה. "חבר" הקים 2 מחשבים בכל מחשב 4 צורבים (יש לו באסטה בשוק) אני יכול לבקש ממנו מחר פרטים נוספים ולעדכן.

פורסם

ניתן לצרוב את אותו דבר בו זמנתי ב-2 צורבים וגם יותר הכל תלוי בכמה צורבים יש לך..

יותר מזה ניתן לצרוב בכל צורב מידע אחר... לדוגמא אני צרבתי עם נרו בצורב DVD ואם תוכנה אחרת צרבתי דיסק רגיל עם תוכנת צריבה אחרת. (באמת מעניין לנסות את זה שוב עם מעבד כפול הליבה עכשיו ::) )

כשאתה מפעיל תוכנת צריבה אתה צריך להגדיר לה באיזה צרוב אתה משתמש.. ואם נרו נפתח כמה פעמים (לי לא....) אז ניתן בכל פעם להגדיר לה צורב אחר ולצרוב אותו מידע או מידע אחר ללא שום בעיה.

יש תוכנות שמיועדות רק לזה. "חבר" הקים 2 מחשבים בכל מחשב 4 צורבים (יש לו באסטה בשוק) אני יכול לבקש ממנו מחר פרטים נוספים ולעדכן.

לא ממש , המעבד לא לוקח חלק בתהליך הצריבה רק הכונן הקשיח והתקני ה ide\'sata האחרים....

פורסם
  • מחבר

אני גם עובד עם נרו 7 וזה לא פותח פעמיים

לא ממש , המעבד לא לוקח חלק בתהליך הצריבה רק הכונן הקשיח והתקני ה ide\'sata האחרים....

אתה בטוח??

אז למה המחשב נהיה איטי יותר וב TASK MANAGER האחוזים עולים?

פורסם

תעשה ניסוי תצרוב ותראה שהמעבד לא מתאמץ אפילו ב 4 אחוז...

והמחשב נהיה איטי כי מן הסתם אתה ניגש לקבצים שמאוחסנים על הכונן קשיח, וזה מעביר מידע אז כמובן שהוא יהיה איטי להחריד...

אבל כעיקרון אין סיבה שאפילו לא תוכל לצרוב ולשחק בו זמנית רק תדאג להפעיל קודם את המשחק ואז את הצורב..

פורסם

קצת בגזמת 4 אחוז שאני באתר יש 15 אחוז אז לפחות איזה 10 אחוז שימוש אחרי הכל הוא זה שמעביר את הנתונים והצורב צןורב תקן אותי אם אני טועה

אפילו במיפעל שיכפולים אין 200 מחשבים של 8 צורבים בשכונה ליד שלי יש מנהל חברת שיכפול שמשכפל לסבלימינאל את הדיסקים היתי במיפעל פגשתי אותם ואת המיפעל ליפני כמה שנים והיה אולי 40 מחשבים לפחות מה שראיתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים