פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מדובר במחשב עם מפרטAbit AN8 Ultra Nforce 4 UltraAMD 64 3200+2X512MB DDR400Sapphire X800GTOPolyView 19" LCDכאשר לפני מספר ימים המחשב התרסק. מאז כאשר המסך נדלק הוא מציג את כל התמונה בלי ירוק בכלל(תמונה סגולה)מה שמוביל לתמונה שלא ניתן לעבוד איתה. הכניסה האנלוגית עובדת מצויין וכאשר מחברים את המסךלכרטיס של נבידיה (FX5900) הוא עובד נפלא עם הDVI. מכאן ניתן להסיק שהבעיה היא בכרטיסX800GTO ולכן נשאלת השאלה האם כרטיס שעבד ב DVI בלי בעיה יכול פתאום לאבד את היכולתלהציג אות DVI כמו שצריך? כמו כן לוקח למסך זמן רב לזהות את האות שיוצא מכרטיס הATIמה שלא קורה עם נבידיה. התמונה שמוצגת בביוס גם כן סגולה (ללא ירוק) מה שמוביל אותי לחשוב שאולינדפק הביוס של הכרטיס או רכיב אחר, האם כדי לממש את האחריות או להישאר עם אנלוגי.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים התקלה הזאת קצת מוזרה בהתחשב שמדובר באות דיגיטלי, אם החיבור היה אנלוגי הייתי אומר שאחד המגעים של אחד מצבעי היסוד לא נוגע טוב (מגע רופף) ולכן העיוות בצבעים, באות דיגיטלי זה לא אמור לקרות, אם האות משתבש אז לא רואים בכלל תמונה, באיזה פורמט DVI אתה עובד?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר באמת שאני לא יודע באיזה פורמט ה X800GTO עובד אבל אני מניח שמשהו בכרטיס נדפק, יכול להיות שאולי אחד הפינים כן נדפק או שהחיבור הוא DVI-A ולא D.אבל בכל מקרה זה נראה לי יותר כמו מסך שלא מבין את הכרטיס מסך.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים זה קרה גם לחבר שלי והוא היה חיב להחליף את הכרטיס מסך.זה היה אחרי קריסה של המחשב באמצה משחק שהמחשב עלה ראו רק צבע צהוב סגלגל :anim-jjd:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.