פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים הייי כולם קודם כול אני מדגיש ---- העבודה לא שלי!!!! ------ שלא תטעו הלוואי הייתי יודע לצייר ככה אבל אני לא עשיתי אותה ואני מביא אותה רק כדי שתיראו היא נעשתה ע"י 2 קנדים שקוראים להם Jean Sebastien Duberger And Ray Toh והיא כאמור רק בפוטושופ
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים בזה הרגע נכנס לחשבונך האישי בבנק שקל חדש מתנת רשת מלונות ישרוטל - כי חיים רק פעם אחת !
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים והפואנטה שלך היא?..אין פואנטה .. הבחור רצה לשתף יצירה שהוא אהב .. ולפותח הת'ראד אחלה דבר באמת יפה ..
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים לא הבנתי מה הקשר לפוטושופ?זה ציור לא? איך מציירים דבר כזה בפוטושופ :s05:
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים וואלה?פשש אני חשבתי שעט ממוחשבת לא רגישה מספיק להציג כאלו דקוית...אם נגיד בן אדם מצייר ציור וסורק אותו לפוטושופ אפשר לעשות עם זה דברים נחמדים או שאתה יותר מוגבל?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים כאילו מה החלק של הפוטושופ פה? רק הצבעים? : אם כן, אז אפשר לעשות דברים כאלו גם בסריקה...
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר והפואנטה שלך היא?..הפואנטה היא WOOW לא יותרהכול זה פוטושופ למי מה שהוא כתב לא סרוק לא כלוםם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.