פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שלום חברים האם יש איזשהם מקשי קיצור ל Photoshop CS2 שמזיזים את התמונה בזמן העריכה? למשל אני עורך תמונה: משתמש בהרבה כלים ועושה את זה בהגדלה... כדי להזיז את התמונה למקום אחר אני צריך להשתמש בעכבר... האם אפשר להשתמש במקלדת לצורך הזה? תודה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים Hזה מעביר למצב hand/Pan (אני לא יודע אם לזה התכוונת) או שאתה ממש רוצה להזיז את התמונה עם המקשים.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר מממ... לא ממש. אני לא מתכוון לכלי, אלא לכפתורים נפרדים בשביל זה... (שלא אצטרך לקחת את הכלי הזה כל פעם כדי להזיז את התמונה...)
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לא ברור לי למה אתה מצפה, הרי תזוזה עם המקשים יכולה להיות רק בקפיצות (קטנות או גדולות, אבל אף פעם לא בגודל שבדיוק אותו אתה צריך באותו רגע), לכן הרבה יותר מהיר לעבור למצב הזזה עם H, להזיז עם העכבר/stylus ולחזור לכלי הקודם
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר לא ברור לי למה אתה מצפה, הרי תזוזה עם המקשים יכולה להיות רק בקפיצות (קטנות או גדולות, אבל אף פעם לא בגודל שבדיוק אותו אתה צריך באותו רגע), לכן הרבה יותר מהיר לעבור למצב הזזה עם H, להזיז עם העכבר/stylus ולחזור לכלי הקודם איך קופצים עם המקשים? אתה אולי מיתכוון ל CTRL+T לא, לא Free Transform... ( )
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים לא הבנתי לגמרי מה אתה רוצהאתה רוצה להזיז את השכבה (layer)? או להזיז את הנקודת מבט כשאתה עובד עם זום וכדומה כשלא רואים את כל התמונה?בשביל להזיז שכבה - השתמש במקשי החיציםבשביל להזיז את נקודת המבט - לחץ על רווח ו"גרור" את עצמך עם העכבר (מה שרווח עושה בעצם זה מעבר זמני ל-hand tool)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.