פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אני רוצה לדעת אם איפשר ליבא קיבצי PSD לפלאש אם כן איך?ואם לא איך ניתן לשמור על איכות של תמונות של נעשות בפלאש נגיד בתוכנת הפוטושופ?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים שומר את התמונה בפורמט BMP... אלא אם כן, התמונה היא בעלת שכבות שתרצה לעבוד איתם בפלאש - אז אני לא יודע... כי הפורמט היחיד בשביל זה הוא ה PSD למינהם... אכן היא עם שכבות ואני מעוניין לעבוד איתן.. יש לך מושג? לא אחי
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר מישהו ענה לי ואמר לי כך :"אבל כמו שאומרים "אין חכם כבעל הניסיון" , פשוט תנסה. בכל מקרה, אם יש לך שכבות בPSD, מה שתקבל זה פשוט ביטמאפ אחד גדול ללא ערוץ שקיפות.כדי לשמור על שקיפות יש צורך לשמור כPNG (כל שכבה, אם אתה רוצה אותן מופרדות) ואז ליבא לפלאש.לא מזמן "השגתי" שיעורי ווידאו בדיוק על הנושא הזה, יש שם כמה טיפים מעולים."זה השיעור אם זה עוזר למישהו?http://movielibrary.lynda.com/html/modPage.asp?ID=200עכשיו אם הבנתי נכון בשביל לשמור על שקיפות וכו שעשיתי צריך לשמור כל שכבה כקובץ PNGאיך אני עושה את זה?ואיך אני טוען אחר כך את כל הקיבצי PNG לעיצוב שהיה לי בפוטושופ(כל אחד במקומות המדוייק) בתוכנת הפלאש?פשוט פותח אחד אחד ומדביק?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם אני לא טועה, PNG מוגבל ל 8 BIT של צבע...אם לא אז אז אפשר פשוט להבדיל שכבה אחת ולשמור כ PNG...לא בטוח מה יהיה עם זה ב FLASH... כי אני לא מבין כלום בו...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר וואיי איזה סיוט עכשיו להתחיל להסתיר את כולם כל פעם חוץ אחת ולשמור אותה כPNG?אין שיטה נורמאלית יותר?
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר התוכנה שאמרת היא מעבירה את הכל כשחבות ושומרת על שקיפותאו שפשוט הופכת לקובץ ביטמפ גדול אחד??
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מחבר זה יותר נכון תוספת.. כי לי היא לא הגיעה עם CS2דרך אגב אם יש לי ליירים מוסתרים? מה אני עושה איתם? איך זה יהיה בפלאש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.