פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים "אל תחשוב על הז*ן שאתה מקבל כאן, תחשוב על הז*ן שחברה שלך מקבלת בבית (בזמן שאתה כאן) !"
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ביד שמאל הנשק... אני ממש נגד לשים על עצמי דברים ששכבו על הרצפה של השירותים, גם אם זה על מדים... סוטים אח, דריה, הח' האגדית והדילמות שהיא יוצרת אצל הנג"דים...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים משפט אמיתי לחלוטין ששמעתי מנגד מטבח (אלא מי):"מי שמתעסק איתי מתעסק בחרא"
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אימרות נגדים מהשטח גם תופסות?... במידה וכן, ולמרות שכבר נאמרו בעבר, תמיד כיף לפרסם אותן שוב."תתקדם אחורה". מ. נבט - נגד א. טכנית."וואעיי, איזה קטע, אני מכיר את הבנאדם הזה מלפני שנים, איזה עולם קצר...". מ. נבט - נגד א. טכנית."הבנאדם הזה פשוט צבעוני, אי אפשר לדעת מה הוא יגיד עלי מאחורי הגב". מ. נבט - נגד א. טכנית."תקרא מהר לנהג, S.S.O... S.S.O!!!" צ. איטח - נגד מטבח בדימוס."אין לי!!! מה אתה לא מבין?! עין-יוד-וו סופית!!! אין לי!!!" צ. איטח - נגד מטבח בדימוס.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים "כומתות כסופות אנשים זהב" (הנדסה קרבית) ----------------->"כומתות כסופות כאבים בגב"
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים בשירותים של צנחנים (מוצב הדס) : "עדיף אחות זונה מאח בגולני" אפילו להמציא משפטים הם לא יודעים לעשות בעצמם...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אימרות נגדים מהשטח גם תופסות?... במידה וכן, ולמרות שכבר נאמרו בעבר, תמיד כיף לפרסם אותן שוב. "תתקדם אחורה". מ. נבט - נגד א. טכנית. "וואעיי, איזה קטע, אני מכיר את הבנאדם הזה מלפני שנים, איזה עולם קצר...". מ. נבט - נגד א. טכנית. "הבנאדם הזה פשוט צבעוני, אי אפשר לדעת מה הוא יגיד עלי מאחורי הגב". מ. נבט - נגד א. טכנית. "תקרא מהר לנהג, S.S.O... S.S.O!!!" צ. איטח - נגד מטבח בדימוס. "אין לי!!! מה אתה לא מבין?! עין-יוד-וו סופית!!! אין לי!!!" צ. איטח - נגד מטבח בדימוס. :cool2: :lol: :lol:
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים "כומתות כסופות אנשים זהב" (הנדסה קרבית) ----------------->"כומתות כסופות כאבים בגב"כומתות כסופות, אנשים זהב, עצמות מפלטינה"...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים ומה שהיה כתוב אצלנו בחדר המשמר: הבא להשכימך, השכם להורגו :lol: :lol: גדול!!!!
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים בוא אלינו במקומנו לחיל היםלחופש אין מחיר רק תאריךעוד לא נולד המנייק שיעצור את הזמןנגד = קצין במרוקאית (לא לקפוץ, אני גם מרוקאי)גבעתי - גברים בלי עתיד תקועים יחדשריון- שבת ראשונה יוצאים והשאר נשאריםשריון, תחכום ועצמה - מביאים אותך בתחכום דופקים בעצמהגולני- גברים ונשים לא ניפגשיםכל הזין במצב 2 - טרומפלדורהשיר של הנדסה קרבית - תן לאצבעות ללכת במקומך...נח יש רק בתיבה
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה מצחיק בנייר טואלט צבאי? I dont get it...אולי בגלל שהוא יכול לשמש כתחליף לנייר זכוכית?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים "מה שלא הורג אותך מחשל אותך, ומה שהורג אותך מחשל את אימא שלך"מה שלא הורג, מחשל. מה שהורג, מחשל את האמא. ומה שהורג את האמא, נותן לך מיוחדת.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מה שלא הורג, מחשל. מה שהורג, מחשל את האמא. ומה שהורג את האמא, נותן לך מיוחדת.חופשה משפחתית, אני מתקן. 8)די חולני, אבל בהחלט נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.