עבור לתוכן

X800XT מזייף במשחקים - צריך עזרה !

Featured Replies

פורסם

העיניין שרוב האנשים מסתמכים עליו כאן כשהם אומרים שהמשחק מקצועי יותר בFPS גבוה קשור

למערכת הכי בסיסית עליה מושתת כל משחק מחשב, תנועה על גבי זמן.

בכדי שכל המחשבים יריצו את המשחק באותה המהירות יש צורך לוודא שכולם עוברים שניה במשחק באותה המהירות

ככה שמחשבים חזקים יותר יעשו יותר פריימים בשניה ולכן הם יראו יותר מה"משחק בזמן אמת" בעוד שמחשבים

חלשים יצירו פחות פרימים כדי לעמוד בקצב ובכך בעצם יאבדו זמן מסויים שקיים ב"משחק". אך בסופו של דבר

כולם יעברו את אותו פרק הזמן שקרה בעולם המשחק באותה השניה. הדבר זהה כאשר מדובר גם במשחק יחיד.

אם לא הייתה כזו מערכת אנשים בעלי FPS גבוה הי מבצעים כל פעולה יותר מהר בהשוואה לאנשים עם מחשבים חלשים.

תחשבו על זה קצת ואז תראו שזה הגיוני, חוץ מזה ישנם כל מיני דרכים לתכנת מערכת כזאת אבל ההגדרה פשוטה

פתירת משוואה דפרנציאלית עם משתנה נתון שהוא במקרה שלנו זמן.

פורסם

תראה... אולי מדעית אנחנו מסוגלים לראות עד 30 ... אבל,

תראה אני שיחקתי SOF2 הרבה זמן, במשחק הזה.. ככל שיש לך FPS יותר גבוה, אתה יותר מדויק... ואני אומר לך את זה בוודאות.

לא רק זה, כשזה מגיע אפילו ל300FPS הקפיצה במשחק יותר גבוהה... אבל זה רק דוגמא אחת אז מה זה שווה.

פורסם

תראה... אולי מדעית אנחנו מסוגלים לראות עד 30 ... אבל,

תראה אני שיחקתי SOF2 הרבה זמן, במשחק הזה.. ככל שיש לך FPS יותר גבוה, אתה יותר מדויק... ואני אומר לך את זה בוודאות.

לא רק זה, כשזה מגיע אפילו ל300FPS הקפיצה במשחק יותר גבוהה... אבל זה רק דוגמא אחת אז מה זה שווה.

:screwy:מה הקשר בין קפיצה לFPS?

הכל זה פסיכולוגי....

פורסם

:screwy:מה הקשר בין קפיצה לFPS?

הכל זה פסיכולוגי....

לא לא אחי... אני רציני... כנס למשחק אם בא לך פעם אחת... אני יראה לך בלי בעיה....

פורסם

לא לא אחי... אני רציני... כנס למשחק אם בא לך פעם אחת... אני יראה לך בלי בעיה....

לא לא זה פשוט לא יכול להיות עם אתה רוצה פשוט תצלם ותקווץ ותן את הלינק שכולנו נראה על מה אתה מדבר... :)

אישית שיחקתי במשחקים עם 100FPS+ ובמשחקים כמו GTA SA(עם מלא פילטרים)על 40~ ולא ראיתי שום הבדל....פשוט העין שלך לא יכולה לראות יותר מ25FPS ....

פורסם

חח סבבה אני יצלם... :P אני מקווה שאני יביא את זה עוד היום...

וזה עוד עם ה6200!!! חכו ל6800GS :P

פורסם

חח סבבה אני יצלם... :P אני מקווה שאני יביא את זה עוד היום...

וזה עוד עם ה6200!!! חכו ל6800GS :P

לא קיבלתה אותו כבר?

ד"א אם אתה יכול תפתח דיון על אך שאתה עושה OC+פתיחת צינורות(כי זה מה שאתה רוצה לעשות לא?...)בפורום OC :)

ואנחנו נחכה לסירטון :hat:

פורסם

אני עדיין לא ראיתי מישהו שהצליח לפתוח צינורות לGS והם עבדו כמו שצריך, אשמח ללינק.

פורסם
  • מחבר

מה עם התמונה ששמתי בעמוד 2 ?

האם לזה התכוונתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים