עבור לתוכן

X800XT מזייף במשחקים - צריך עזרה !

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לא מזמן את הכרטיס הנ"ל אך אני מקבל איתו לדוגמא 60 FPS ב- COUNTER STRIKE: SOURCE.

אני ממש מרגיש שהגרפיקה לא רצה חלק!

מה לעשות?

<-----מפרט-----

פורסם

אז אתה סתם מדמיין... סתם דואג...

בדוק אם VSYNC מופעל... אם הוא מופעל, אז כבה אותו! זה יראה לך את ה FPS יותר מ 60... (אם זה מה שעושה לך טוב...)

אבל אתה לא תראה שום הבדל! כי גם ככה המסך שלך לא מסוגל להציג יותר מ 60FPS בזמן משחק.

פורסם

לא, יש לו מסך LCD

הוא יכול להציג 75.

זה קצב הריענון הקמסימלי של המסך, והוא קבוע

לא משתנה ל 60 כמו ב CRT

פורסם

אני לא מצליח להבין את אלה שאומרים שאין הבדל בין 60 ל100 FPS ...(במקרה פה מתכוונים למסכי CRT)

אני משחק קאונטר-סטרייק ויש הבדל ע-צ-ו-ם בין 60 ל100 FPS

ב100 FPS התזוזה של העכבר ושל המחשק עצמו הייתה יותר חדה!! הכוונת מתווצת (לדוגמה אחרי שיורים או שרצים) ה-ר-ב-ה יותר מהר..

ועוד מלא קטנות כאלה שבסך הכל משפרות בהרבה את המשחק את המקצועיות והכייף...

פורסם

אני לא מצליח להבין את אלה שאומרים שאין הבדל בין 60 ל100 FPS ...(במקרה פה מתכוונים למסכי CRT)

אני משחק קאונטר-סטרייק ויש הבדל ע-צ-ו-ם בין 60 ל100 FPS

ב100 FPS התזוזה של העכבר ושל המחשק עצמו הייתה יותר חדה!! הכוונת מתווצת (לדוגמה אחרי שיורים או שרצים) ה-ר-ב-ה יותר מהר..

ועוד מלא קטנות כאלה שבסך הכל משפרות בהרבה את המשחק את המקצועיות והכייף...

מדעית: העין שלך לא יכולה להבחין בין 60 ל 150 FPS העין האנושית מוגבלת לאזור ה20-30FPS....

מה שאתה חווה יכול להיות מ2 סיבות:

1.יש מקומות שהFPS שלך יורד בהרבה אז כשהכרטיס חזק יותר הוא נותן יותר FPS מהכרטיס האחר ולכן אתה לא מרגיש את ההאטה הזאת במקום ההוא..

2.הסבר פסיכולוגי פשוט כגון שאתה רואה מה שאתה רוצה לראות זה כמו שמנתקים לך את העצבים ואתה יכול להתעלף מהכאב אפילו שאתה לא תרגיש אותו...(לדוגמה כן..)

פורסם

סורס שונה מ 1.6 האפ פי אס לא ממש משנה כמו בגרסאות קודמות

ד"א לי יש X800XL ויש לי 90-130 לא יודע מה הבעיה אם הכרטיס שלך

פורסם

לא משתנה ל 60 כמו ב CRT

זה כן משתנה... יש לי 60HZ כמעט בכל המשחקים... (יש לי LCD כמובן).

noam baum, בדוק בכל זאת את ה VSYNC...

וכמו שאיש הפרצוף אמר, ההבדל בין 60 ל 100FPS הוא פסיכולוגי!

פורסם

fps אכן משפיע בקונטר

ככל שהאפ פי אס יותר גבוה ככה הכוונת תתנפח פחות והריסוס עם הנשק יהיה מדויק יותר

עריכה!!!!

היתה טעות שלי הכוונתי

"ככל שה fps יותר גבוה"

פורסם

fps אכן משפיע בקונטר

ככל שהאפ פי אס יותר נמוך ככה הכוונת תתנפח פחות והריסוס עם הנשק יהיה מדויק יותר

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אם הכרטיס הוא AGP אני מציע שתריץ בדיקה ב 3dmark03 ותראה שהציון שלך בין 5600-6000 אחרת יכול להיות שיש בעיה.

לי היו בעיות עם לוח אם יותר ישן מבוסס NFORCE2 וכרטיס X800XT שידרוג של הביוס של הכרטיס ל XT-PE פתר את הבעיה.

פורסם

אם הכרטיס הוא AGP אני מציע שתריץ בדיקה ב 3dmark03 ותראה שהציון שלך בין 5600-6000 אחרת יכול להיות שיש בעיה.

לי היו בעיות עם לוח אם יותר ישן מבוסס NFORCE2 וכרטיס X800XT שידרוג של הביוס של הכרטיס ל XT-PE פתר את הבעיה.

חח הצחקת אותי... ה6200 שלי מוציא 7000 כמעט ב03... אולי אתה מתכוון ל05...?.....

פורסם

אופס חי חי תפסת אותי :yelclap:

כמובן שמדובר ב 3dmark01

פורסם

מדעית: העין שלך לא יכולה להבחין בין 60 ל 150 FPS העין האנושית מוגבלת לאזור ה20-30FPS....

מה שאתה חווה יכול להיות מ2 סיבות:

1.יש מקומות שהFPS שלך יורד בהרבה אז כשהכרטיס חזק יותר הוא נותן יותר FPS מהכרטיס האחר ולכן אתה לא מרגיש את ההאטה הזאת במקום ההוא..

2.הסבר פסיכולוגי פשוט כגון שאתה רואה מה שאתה רוצה לראות זה כמו שמנתקים לך את העצבים ואתה יכול להתעלף מהכאב אפילו שאתה לא תרגיש אותו...(לדוגמה כן..)

אתה מוכן לפרט/להראות את המחקר המדעי עליו אתה מתבסס?

פורסם

דבר ראשון, 3dGod, תעשה Refresh lock וזהו, 75 פריימים לשניה.

דבר שני, לכותב התגובה האחרונה-

העיון האנושית רואה 24 פריימים בשניה (לא במשחקים, בכלל. ככה נקלט אצלך העולם, 24 תמונות בשניה)

המספר המדויק הוא 23.97838 ואחרי זה אני כבר לא זוכר.

כל תנועה מעל המספר המצוין לעיל תיראה חלקה לגמרי

במשחקי מחשב בעלי תנועה מהירה, נכון שבשביל תנועה חלקה לגמרי תצטרך מעל 30

אבל ברגע שהרף עובר בערך את 40-50, משם והלאה אין הבדל. פשוט לא קיים. לא משנה אם תנסו להגיד אחרת, זה פשוט לא יהיה נכון

זו לא דעה שלי, זו עובדה שאי אפשר להתווכח איתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים