פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים איזה כרטיס זה? 7800GT שבמפרט? אם כן, אז אין לכרטיס הזה צינורות לפתוח...אבל בעיקרון, לפתוח צינורות זה לא מסוכן כמו OC...יכול להיות שהצינורות יהיו פגומים - במצב הזה סוגרים את הצינורות.
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר יש פה 2 V's שחסרים, אז חשבתי שזה אפשרי טוף, בשביל ידע כללי, האם תהיה השפעה של פתיחת הצינות על הכרטיס/מערכת? ז"א, אם הם אכן יהיו פגומים הכל יעבוד כשורה עד שאני אסגור אותם שוב?
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים אם הצינורות פגומים ואתה משחק איתם, יהיו לך ארטיפקטים, טקסטורות מעוותות וכו'...
פורסם 2006 בפברואר 2019 שנים מחבר טוף... אז אני אנסה בכל מקרה. מקוה שלא תהיה בעיה עם האחריות אם הוא ישרף אחרי הכל, מה שהם לא ידעו, לא יזיק להם... עריכה: ה-V אומנם מוסמן, אבל המצב עדיין על Disable. נראה שזה נעול או משהו -.-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.