פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים טוב, מה אני אגידהוא צודק, לא כולם מומחים.ואת הדברים הבסיסיים צריך הכי להסביר.אז כן זה חסר:מה זה SATA 2 ומה ההבדל בין SATA לSATA 2
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אם כבר אז: מה זה SATA ומה ההבדל בין SATA 1 ל SATA2+ תאימות בין SATA 1 ל SATA 2 .
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אני חושב שאין צורך ב:* על צורבי TEAC ו-NOVA\Lite-On* שדרוג לצורבי Mafisto/Lite-Onשני הנושאים הללו מופיעים שם ולטעמי לא תורמים מאומה מכיוון שרוב האנשים התקדמו ל-DVD/ אין להם את הצורבים הללו/ לא ממש איכפת להם מהצורב הישן שלהם. מה ראוי להוסיף? * ההבדלים בין DVD-R ל DVD+R, זה נשאל הרבה פעמים בפורום.* סוגי RAID שונים.* יתרונות וחסרונות של LABEL FLASH ו-LIGHT SCRIBE.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים יתרונות וחסרונות של LB ו LS יגרום סתם לוויכוחים, חלק אוהבים את הקונספציה אבל הרוב חושבים שהטכנולוגיה בחיתוליה והתוצאה ממש זועתית.אבל אפשר סתם להוסיף מידע כללי על השיטות האלו.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים יתרונות וחסרונות של LB ו LS יגרום סתם לוויכוחים, חלק אוהבים את הקונספציה אבל הרוב חושבים שהטכנולוגיה בחיתוליה והתוצאה ממש זועתית.אבל אפשר סתם להוסיף מידע כללי על השיטות האלו.גם טוב.אני חושב שאין צורך ב:* על צורבי TEAC ו-NOVA\Lite-On* שדרוג לצורבי Mafisto/Lite-Onשני הנושאים הללו מופיעים שם ולטעמי לא תורמים מאומה מכיוון שרוב האנשים התקדמו ל-DVD/ אין להם את הצורבים הללו/ לא ממש איכפת להם מהצורב הישן שלהם. מה ראוי להוסיף? * ההבדלים בין DVD-R ל DVD+R, זה נשאל הרבה פעמים בפורום.* סוגי RAID שונים.* יתרונות וחסרונות של LABEL FLASH ו-LIGHT SCRIBE.האם הדברים הנ"ל יתעדכנו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.