פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים חברי הפורום שלום.אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק.ולנושא עצמו:יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו).עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג:http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.aspלא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק.הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית בארץ, מה שמעיד על כך שאולי יש בעיה איתו ולכן לא מביאים אותו לארץ. מסכים דומים (לפחות מבחינת מספרי הדגם) נמכרים בסביבות ה 1600 ש"ח.מצד שני, הנתונים שלו (8ms זמן תגובה, יחס ניגודיות של 1:600 ובהירות של 300cd/m2) נראים מאד סבירים (לפחות לפי הסטיקי).בנוסף לכך, מצויין שלמסך הזה יש אחריות של 36 חודשים (3 שנים), בעוד שבסטיקי מצויין שלמסך דומה (ה 730B צריכים להיות לפחות 5 שנות אחריות). האחריות אגב היא במעבדות כור תקשורת (איפה שזה לא יהיה).עכשו לשאלה:האם המסך הזה משתלם לקנייה - הן מבחינת ביצועים והן מבחינת מחיר? האם יש איתו בעיות כלשהם ולכן הוא לא נמכר בארץ? תודה על התגובות.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים Samsung מייצרים המוןןןןןן מסכיםהיבואן בארץ משיקולים שלו מביא רק מדגם מאד קטן מהדגמים.זה שהמסך לא נמצא בארץ לא אומר שום דבר על האיכות שלו.לפי מיטב זיכרוני בגלל שאין אותו בארץ גם אף פעם לא היה עליו דיון בפורום.בכל מקרה השאלה הזאת צריכה להיות בסטיקי.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר יש סטיקי בשביל הנושא הזה.......הדיון בטח ינהלכן, כבר כתבתי לגבי זה - הסטיקי הזה הוא בלאגן אחד גדול - במקום להתמקד בנושא אחד הוא נפרש לכל תחום מסכי ה LCD על סוגיהם ומיניהם השונים. איך אפשר להוציא מידע מדיון כזה? כשאני רואה דיון בן יותר מ 100 עמודים (או אפילו 30) אני פשוט לא נכנס אליו - לך תדע איזה תגובה שייכת לאיזו שאלה, לפני כמה זמן בכלל נשאלה כל שאלה, ובכלל אם מישהו בכלל יסתכל על השאלה שלך אם פתאום יתווספו עוד שאלות אחריה (חוץ מזה - למי יש כוח וזמן לקרוא יותר מ 100 עמודים?). אולי בכלל היה עדיף לפתוח פורום רק למסכים, אבל זה כבר ממש לא קשור לנושא.בכל מקרה, אם למישהו יש משהו לומר על המסך הזה - לטובה או לרעה, אני אודה לו.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים אני רכשתי את המסך הזה ,הוא עדיין לא הגיע אלי ,צריך לקבל אותו שבוע הבא.המסך הוא אותו דבר כמו ה730b ,ההבדל היחידי הוא הצבע של המסגרת שמקיפה את הצג.מסך מעולה ובטח במחיר שאתה יכול לקנות אותו.שווה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.