עבור לתוכן

חיברתי מחשב לטלוויזיה ואני רואה שחור לבן. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני יודע שאולי השאלה נטחנה אבל עשיתי חיפוןש ולא הצלחתי למצוא פתרון.

יש לי כ.מסך - X800GT של ATI וחיברתי אותו לטלוויזיה.שמתי אות שידור על B-PAL ואני רואה שחור לבן.מה לעשות?

אנא מכם עיזרו לי מי שיודע.

בתודה מראש.

פורסם

קשה לי להגיד לך בדיוק איך זה בהגדרה של הדרייברים של ATI אבל ב Nvidia אני יודע שכשהיה לי שחור לבן במסך, וראיתי תמונה ברורה של המסך רק בלי צבעים, הייתי צריך להגדיר את הסוג יציאה של הטלוויזיה, (לא יודע אם זה באמת הסוג יציאה של הטלוויזיה או של המחשב, פשוט במחשב הגדרתי את זה קומפוסייט וזה עובד לי טוב, ומהמחשב היציאה היא S-video).. בכל מקרה, לפי דעתי זה בעייה של הגדרת יציאה, אבל לא בטוח..

אם זה לא יעבוד, תוכל\י לפנות אליי בפרטי כי אני לא יודע אם מותר לתת פה לינקים לפורומים אחרים :P

פורסם

באיזה כבל אתה משתמש ?

אם זה SVIDEO ל RCA , בגלל זה זה שחור לבן.

תשתמש בכבלים שקיבלת .

ואני לא מתמצא ב ATI אבל לפי הדריוורים של NVIDIA יש גם WIZARD שצריך לעזור לך

פורסם
  • מחבר

אז ככה: אני משתמש בכבל S-VIDEO ל RCA.בכרטיס מסך יש לי יציאת S-VIDEO ובטלוויזיה יש לי רק כניסת RCA.

2 הכבלים היחידים שקיבלתי עם הכרטיס זה כבל S-VIDEO (זכר משני צידיו) וכבל RCA (גם כן זכר משני צידיו).(האמת אני לא מבין למה קיבלתי את הכבל RCA)

בכל אופן הורדתי דרייבר מאתר ATI,ניתקתי כל כבל RF אפשרי מהטלוויזיה כך שרק המחשב היה מחובר לטלוויזיה.אבל כלום לא עזר.

לגבי ההגדרה של קומפוזיט - היכן אני מגדיר זאת ביציאה?

בנוסף,יש לי עוד חיבור שאני לא יודע את שמו(מצאתי צילום שלו באינטרנט-מה שיש בתמןנה זה ממש לא הכרטיס מסך שלי).

אולי אם אני אשתמש איתו זה יכול לעזור?

[attachment deleted by admin]

פורסם

DVI

פורסם
  • מחבר

מצאתי בפוקס קונקטור מ S-VIDEO ל RCA עם 3 יציאות

כולן נקבות: אדום,כחול,ירוק.

יש לי כבל RCA- עכשיו,לאיזה צבע לחברו?

אני חוזר:יש לי כרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO נקבה,לשם חיברתי קונקטור שמצידו האחד הוא S-VIDEO זכר ומצידו השני יש 3 חוטים קצרים של RCA נקבה.אחד אדום,שני ירוק ושלישי כחול.

בנוסף יש לי כבל RCA זכר משני צידיו(צהוב בכל צד) שאותו אני יכול לחבר לטלוויזיה. (עכשיו אני מבין למה הביאו לי אותו)

לאיזה צבע לחבר את הכבל RCA ?

אז יש תקווה אם אתם יודעים לאן לחבר אנא אימרו לי אולי זה עשוי להסתדר

פורסם

כדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אתה בסך הכל צריך מתאם בין S-video ל RCA , או כבל שמחבר ישירות בין RCA לS-video , כלומר, אם הביאו לך מתאם יחד עם הכרטיס מסך, תחבר אותו ופשוט תחבר את הטלוויזיה למתאם עם הכבל שבשני צידיו יש חיבור RCA צהוב, (הצבע לא באמת משנה) , ואם יש לך כבל שמחבר ישר S-video לRCA תחבר ישירות את המחשב לטלוויזיה, אני פשוט לא ממש הבנתי את הכוונה שלך, אם תוכל תסביר את עצמך יותר טוב :)

פורסם
  • מחבר

ראשית אין לי כבל ישיר מ S-VIDEO ל RCA.

יש לי 2 סוגי כבלים.

הכבל הראשון הוא מתאם:מתחבר לכרטיס מסך ובקצהו השני יוצאים שלושה יציאות של RCA שכולן נקבות ,בשלושה צבעים:ירוק,אדום וכחול.

הכבל השני הוא כבל RCA זכר משני צידיו.

עכשיו,קצה אחד שלו יתחבר לטלוויזיה,זה ברור,השאלה לאן לחבר את הקצה השני? לאדום,לכחול או לירוק?

תודה על העזרה

פורסם

לא נראה לי שזה בכלל קשור לכבלים...

תבדוק בדרייברים שאתה על PAL ולא על NTSC...

פורסם

באיזו טלוויזיה מדובר?

פורסם
  • מחבר

:hi:

חיברתי לכחול! :yelclap:

תודה לכולכם!

תודה לכל מי שענה,קרא,עזר ורצה לעזור. :xyxthumbs:

תודה לכולכם!

:hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים