פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEEDקניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס..איך האיכות שלהם לפי הבדיקה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים זה ממש לא וורבטיםזה זיוף של המדיה קוד של וורבטים וזו תופעה די נפוצה^^^^^^גם חושב ככה.אבל, DCD גם קונים מחו"ל. אז הכל יכול להיות. יש סריקות?
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים תעשה בדיקה בDisc Quality!!לפי זה אפשר לדעת אם הדיסק שווה משהו או סתם פשוט.מניסיון מהדיסקים שלהם לCDR, יש להם חרא של דיסקים.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר תעשה בדיקה בDisc Quality!!לפי זה אפשר לדעת אם הדיסק שווה משהו או סתם פשוט.מניסיון מהדיסקים שלהם לCDR, יש להם חרא של דיסקים.איך אני עושה תבדיקה הזאת?!
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מה שמזכיר לי שדוד שלי הביא לי חבילה של 25 דיסקים וורבטים DVD-R על זה שלימדתי אותו איך "לגבות" סרט DVD עם הגנה חחח
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר אולי דוד שלך רוצה לדעת איך עושים הגנה לדיסק גם ?! יביא לי TY חחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.