פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני בד"כ צורב על sillver line, אבל הבנתי שהם לא משו... על איזה דיסקים אתם ממליצים? תודה
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים או verbatim Pastel made in japan, או TDK.אלו הדיסקים שאני משתמש בהם, והם לא עשו לי בעיות
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים verbatim ניסרתים מהר אני היתי הולך על tdk למרות היוקר עים אתה רוצה איכות לך על memorex שיש להם דיסקים ציבעונים או על benq הדיסקים שניראים כתקליטור למה שלא תישאר עים סילבר לין הם לא רעים
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים verbatim ניסרתים מהר אני היתי הולך על tdk למרות היוקר עים אתה רוצה איכות לך על memorex שיש להם דיסקים ציבעונים או על benq הדיסקים שניראים כתקליטור למה שלא תישאר עים סילבר לין הם לא רעיםקודם כל: חחחחחחחחמה זאת אומרת ורבטים נשרטים מהר?! יש הבדל בין הדיסקים כמה הם נשרטים? חחחח איזה שטות הוצאת מהפה שלך... "verbatim ניסרתים מהר" אבל חפיפ...ההמלצה שלי היא שתקנה דיסקים של ורבטים מאופיס דיפו... 100 דיסקים ב105 ש"ח משהו כזה... ההמלצה הכי טובה שאפשר לתת לך..
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים silver line דיי טובים יחסית ל LG שפעם היה לי (שבקושי היה אפשר לקרוא את הדיסק)..
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים יש כזה דבר דיסקים שנישרטים בהבדל כך למשל את פרינסו נישרטים כמו כלום וכך את הbenq דמוי תקליטור הבנקיו יחזיקו יותר גם בחום עים אתה שם אותם באוטו כי יש להם שיכבת הגנה כפולה כמו שיש במישקפים נגד שריטות ממליץ גם סמסונג אחלה של דבריש לי מאת אפילו אלפם של דיסקים והכי האבתי מיצובישי אוי שחכתי אם יש לך אפשרות לשים ידים על מיתצובישי אל תחשוב פעמיים
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אתה מדבר שטויות.דיסקים לא נשרטים אלא אם כן אתה שומר אותם בתנאים מזעזעים.דיסקים מסויימים לא נשרטים יותר בקלות מאחרים.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים תקנה VERBATIM אבל תקפיד שרשום עליהם MADE IN JAPAN.באופיס דיפו יש דיסקים של VERBATIM שמיוצרים במפעלים שונים. אם תקפיד על השם (ראה תגובת RK) תקבל דיסקים תוצרת TY.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים מחבר OK, תודה לכול מי שעזר. לפי מה שהבנתי, התם ממליצים על VERBATIM כאופצייה ראשונה.יש המלצה לאופצייה ב'? (TDK?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.