פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים היי אני(שוב)מחפש מדריכים ל3dmax לאחר ששידרגתי לגירסה 8 + הרבה זמן לא עבדתי על התוכנה אני מאוד חלוד מישהו מכיר מדריך/ים טובים שעוברים על הכל מבסיס עד למתקדם?? כל פורמט יהיה טוב אם יש לינקים או אפשר לשלוח לי pdf או בכלל איפה אפשר לחפש כי עד עכשיו לא מצאתי משהו מקצועי וטוב לגירסאות 7 או 8 תודה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש ספר מצוין בעברית 2 כרכים כ 1300 דפים של אמיר גליניק http://3d-files.co.il/adds/add35.htm
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים וכולנו המיליונרים שיש להם גירסה חוקית של #DSMAX החדש נישמח לרכוש אותו תמורת המחיר הצנוע הזה.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים יש ספר מצוין בעברית 2 כרכים כ 1300 דפים של אמיר גליניק http://3d-files.co.il/adds/add35.htmהאם הספר הזה מתאים למתחילים שבמתחילים?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים כתוב שהספר מסביר בפרטי פרטים בצורה ויזואלית המתאימה לקורא הישראלי(ביטוי יפה שפירושו לטיפשים) כ ספר 1400 עמודים אני מאמין שהוא כולל מדריך להזזת העכבר ו מסביר איך לוחצים ALT+CTRL+DEL
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אני רכשתי את הספרקצת יקר אבל טוב גם ובעיקר למתחיליםהספר בנוי כספר "מתח" ומפורט מאוד.... כשמתחילים ויש זמן לא תרצו לעצור ממש כמו ספר מתחלמי שרוצה ללמוד את התוכנה ובעל יכולות לימוד עצמיות לא ימצא כמעט שאלות שאין עליהן תשובות בספרמומלץ מאודלפי מיטב ידעתי אפשר לרכוש כל חלק בנפרד בכדאי להקל על ההוצאותלא אין לי קשר למוציא לאור או להוצאה הספר
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אני לא חושב שספר כל כך נחוץ.יש מלא מדריכים מעולים באינטרנט.תנסה את האתרים 3dbuzz.com 3dtotal.com 3dpalace.com בשביל מדריכים, כי יש שם הרבה מספיק כדי ללמד אותך כמעט כל דבר שאפשרי ב- MAX.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ^^^ אכן יש מאגר עצום של מדריכים באינטנת אבל: א. אין כמו עיברית (למרות שערבית דומה לעברית אבל .... ) ב.[כמעט] ואין מדריכים חינמים שמלדמדים מההתחלה בצורה מפורטת, ברור 'כל הזזת עכבר'.... ג. כשאתה משלמם על ספר אתה מרגיש מין 'מחויבות', כשאתה מסתכל באינטרת על משהו שמצאת בגוגל אז אתה להפך מהלרגיד מחויב....
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים ג. כשאתה משלמם על ספר אתה מרגיש מין 'מחויבות', כשאתה מסתכל באינטרת על משהו שמצאת בגוגל אז אתה להפך מהלרגיד מחויב....איזה מחויבות?אם אתה רוצה ללמוד אתה תלמד ואם לא אז גם ספריה שלמה לא תעזור לך.בכל מקרה, עד כמה שזכור לי הדיון כבר לא אקטואלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.