עבור לתוכן

ירידה דרסטית בביצועי הכרטיס מסך במשחקים .

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם .

יש לי מחשב AMD עם 1 GIGA RAM וכרטיס 6800GT של 3D CLUB

בחודשים האחרונים שאני בודק את הביצועים של הFPS במשחק של אני משחק בו (counter strike) אני רואה שהFPS יורד לי בהדרגה כול הזמן .

המקסימום שיהיה לי כמעט באופן קבוע עד לפני כמה חודשים היה 130-135 FPS מומצע.

אחרי כמה חודשים זה כבר היה 120 ממוצע ועכשיו זה כבר 107.

עשיתי פירמוט למחשב , עדכנתי את כול הדריברים שצריך להתקין גם של הכרטיס ואת כול מה שעוד אפשר אבל לא נראה שזה שינה משהו לטובה או לרע.

בנוסף התחילו לאחרונה גם פריזים מעצבנים - 3-4 פעמים בשעה יש לי פריז כאשר המסך נתקע ל 2-6 שניות בכול פעם.

השאלה שלי היא מימה כול זה יכול להגרם ואיך אפשר אולי לתקן את זה.

האם זה יכול להיות קשור לחימום יתר של הכרטיס, אם כך איך אפשר ליבדוק את הטמפרטורה ואיך אפשר לשנות אותה. סך הכול יש לי קירור סביר - 4 מאוררים+1 של הכרטיס מסך והאויר שיוצא מהמחשב הוא לא חם ולא קר, אבל אני אפילו לא יודע אם זאת בכלל הבעיה . :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

תודה מראש.

פורסם

עזוב אותך FPS, תבדוק עם תוכנות באנצ'ים כמו 3DMARK05 ( הכרטיס שלך אמור להוציא 5000)

פורסם
  • מחבר

מזה משנה .

בדקתי את ה FPS עם התוכנה לבדיקת הFPS שיש לי במשחק , ואני בודק איתה באופן קבוע כך שאני רואה איך הוא יורד כול פעם(וגם מרגיש) , וגם יש לי גם פריזים במשחקים שזה דבר שלא היה לי תמיד .

פורסם

אם אתה משחק אם אותם הגדרות כול פעם שבדקת..ואתה רואה שיש ירידה בביצועים אז..

תעשה באמת בדיקה עם 3DMARK תראה כמה הכרטיס שלך מקבל..

ותבדוק טמפ' במהל משחקים..(עם הRIVA TUNER)..

פורסם
  • מחבר

ok

עשיתי בדיקה עם 3DMARK05.

עשתי אותה פעמיים

פעם ראשונה יצא לי 4670 .פעם שנייה יצא לי 4450 .

מזה אומר ?

ואיך אני בודק את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן המשחקים ומהיא הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות לי?

עריכה: OK הורדתי והתקנתי את התוכנה שרשמתה לי , אתה יכול להסביר לי רק איפה אני רואה שם את הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?

עריכה 2 - יכול להיות שמצאתי את זה רק תגידו לי עם זה באמת זה?

ב- RIVATUNER - MAIN- HARDWARE MONITORING - CORE TEMPERATURE

זה מראה לי שם את הטמפרטורה של הכרטיס מסך או של משהו אחר?

פורסם

כן זה מראה לך תטמפ' של הכרטיס..

ויש לך גם שם תדר של הליבה זיכרונות..וכו

פורסם

התוכנה הזאת (RIVA TUNER)

מראה גם את הטמפ' של כרטיסים ישנים כמו geforce 5500 ??

אם אפשר, תרשמו גם לינק לאתר שאפשר להוריד ממנו את התוכנה...

פורסם

כול כרטיס שיש לו חיישן טמפ' היא מראה..

ב5500 אין חיישן..(מסדרה 6200/6600 יש חיישן)..

פורסם

התוצאה שלך ב05 נמוכה, אתה אמור לקבל בסביבות 5400 +/-

תבדוק שאתה עובד עם דרייברים מעודכנים, גם של לוח האם.

פורסם
  • מחבר

טוב ,אז שני דברים.

אחד. מחקתי את הנורטון אנטי ירוס שלי מהמחשב וגיליתי שזה האט לי את המחשב רצח פשוט לא יאמן. זה החזיר לי כמעט ל 95 מהביצועים שהיו לי.

אני מציע לכול אחד ליבדוק את ביצועי המחשב שלו עם ובלי הנורטון (למי שיש כמובן).

אבל מה, הטמפרטורה של המחשב שלי על פי נתוני התוכנה (וגם במד טמפרטורה של הווינדוס במאפיינים של הכרטיס מסך) בזמן משחק הם 75-87 מעלות.

האם זה רע? נראה לי אני יכול להכין על זה חביתה :cool2:

וגם הפריזים שלי לא נעלמו. זה פריזים ארוכים של עד 5-6 שניות בכול פעם , ממה זה יכול להגרם?

פורסם

יש לך 6800 ל AGP או PCI-e?

אתה אמור לקבל ב AGP בערך 5000 או טיפה פחות

ו 5200 בערך ב PCI-e

פורסם
  • מחבר

יש לי AGP

אחרי שמחקתי את הנורטון אנטי וירוס קיבלתי 5000 .הנורטון הזה פשוט דפק לי את המחשב וזה עוד היה דיסק מקורי!

אבל הבעיה בגדולה שלי כרגע היא הפריזים .אני לא יודע למה זה קורה זה מוזר לי ממש, וגם אני לא יודע אם טמפרטורה של 85 מעלות זה תקין

פורסם

יש לי AGP

אחרי שמחקתי את הנורטון אנטי וירוס קיבלתי 5000 .הנורטון הזה פשוט דפק לי את המחשב וזה עוד היה דיסק מקורי!

אבל הבעיה בגדולה שלי כרגע היא הפריזים .אני לא יודע למה זה קורה זה מוזר לי ממש, וגם אני לא יודע אם טמפרטורה של 85 מעלות זה תקין

נשמע קצת גבוה.......

פורסם
  • מחבר

בדיוק! חבל על הזמן

פורסם

זה יותר מדי גבוהה תזהר עליו לפני שישרף אם יש לך אחריות עוד לך תחליף אותו תגיד להם שיש לו בעיה הוא התחיל לעשות לך קרטועים והוא לא טוב הוא נדפק מיום ליום

ותקווה שיביאו לך חדש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים