פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני משתמש בדיסקים של TEAC... ואני לא מבין אילו בעיות יכולות לקרות עד עכשיו, לא היו לי שום בעיות!
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני משתמש ב TY על פי המלצות רבות שקיבלתי פה בפורום... ובאמת עד עכשיו אני ממש מרוצה מהן ואני קניתי אותן במחיר זול יחסית אז זה עוד יותר השתלם לי
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני משתמש בדיסקים של TEAC... ואני לא מבין אילו בעיות יכולות לקרות עד עכשיו, לא היו לי שום בעיות! אחי, הבעיות לא חייבות להופיע עכשיו, הבעיות שיכולות להופיע עכשיו זה שבחבילה שקנית יש למשל דיסק אחד דפוק או שניים אבל זה נדיר מאוד.... הבעיות שמדברים עליהן ביצרנים שהם חראות זה בעיות לאורך זמן, זאת אומרת אחרי שנה שנתיים שלוש ואפילו יותר אתה תרגיש את ההבדל בין איכות... המדיות לא יהיו קריאות וכו' וזה נובע משימוש בחומרים זולים של היצרן כדי להוזיל את מחיר המדיה ולכן זה פוגע באיכות המדיה, זה לא דברים שמרגישים מיד כמובן רק לאורך זמן...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני משתמש בדיסקים של TEAC... ואני לא מבין אילו בעיות יכולות לקרות עד עכשיו, לא היו לי שום בעיות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164966.msg1395679#msg1395679 עשית דאבל פוסטינג ואתה רשמת ספאם
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ואם כבר מדברים על מדיות dvdמישהו יכול לתת המלצה לדיסק 8.5G?וגם אם הצורב שלי בכלל מסוגל לצרוב מדיות כאלו? (3550A)ושאלה אחרונה אם אפשר לעשות overburn אם הדיסקים האלו למשל ל8.55?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים יש עכשיו שוב מבצע על וורבטים באופיס דיפוהשני ב-50 אחוז הנחהאני הולך למלא את הסטוקים
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים יש עכשיו שוב מבצע על וורבטים באופיס דיפוהשני ב-50 אחוז הנחהאני הולך למלא את הסטוקיםוואלה? ממתי המבצע ואיפה שמעת עליו? ומה התנאים של המבצע? צריך כרטיס אשראי של חברה מסויימת או משהו כזה?בדקתי באתר של אופיס דיפו ובמבצעי פברואר כתוב רק על דיסקים של פיליפס...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים חברה יש למישהו תשובות לשאלות שלי? (אני שוב שואל כי פשוט נראה שהתעלמו מזה לחלוטין)
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים מחבר ואם כבר מדברים על מדיות dvdמישהו יכול לתת המלצה לדיסק 8.5G?וגם אם הצורב שלי בכלל מסוגל לצרוב מדיות כאלו? (3550A)ושאלה אחרונה אם אפשר לעשות overburn אם הדיסקים האלו למשל ל8.55?אין בחירה גדולה בכל מה שקשור ל DL, לך על רייטק או וורבטים, אבל בשביל להיות בטוח שהם נצרבים בסדר על הצורב שלך, תדפדף (בסבלנות) פה (קח בחשבון שזה עם הקושחה של ליגי ודי).אי אפשר לעשות overburning על צורבי NEC (לא יודע לגבי צורבים אחרים).
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים וואלה? ממתי המבצע ואיפה שמעת עליו? ומה התנאים של המבצע? צריך כרטיס אשראי של חברה מסויימת או משהו כזה?בדקתי באתר של אופיס דיפו ובמבצעי פברואר כתוב רק על דיסקים של פיליפס...לא צריך שום דבר מיוחדזה פורסם בעיתון שלהם שהגיע בסוף שבוע יחד עם ידיעות או מעריב
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים שאלה אולי טיפשית כמה מיכםבכלל בדקו תוצאות לאחר צריבה ועל אלו מכשיריםאולי תופתעו אפילו מאדהודעה מתוכנה שהצריבה עברה בהצלחההיא הודעה כללית אחרי צריבה תאפשרו לתוכנה לבדוק השוואה בין קבצי הקשיח לדיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.