עבור לתוכן

כרטיס מסך למשחקים ב-1000+ ש"ח

Featured Replies

פורסם

1- אתה יודע שאחוזי ההצלחה של פתיחת צינורות ב GTO 2 הם לא פחות מ 100, כן?

2- לא אם יש לך זכרונות 1.6ns שנועדו לזה, והכרטיס בעצם יועד לזה. שום GTO2 לא נהרס עד היום.

3- בולשיט, ATi נהנים דווקא מיתרון איכות התמונה. אתה מדבר על HDR? כבר עברנו על זה, והפסדת. הוכיחו לך שזה שטויות. אותו דבר לגבי ההבדל (האפסי עד לא קיים) בין SM2b ל SM3

4- צודק, אי אפשר להתווכח.

5- לא משנה מה יקרה, תמיד ל GS יהיו 12 צינורות עיבוד, ככה ש 6800U הוא כבר לא יהיה. אף פעם. הוא צריך OC כבד בשביל להגיע תוצאות דומות.

6- גם נכון

7- huh?

זה שיש לו פחות ארבע צינורות עיבוד זה נכון, הוא בחיים לו יהיה 6800U ? הוא יכול בקלי קלות לעבור את הביצועים של ה 6800U, דיי בקלות עוברים איתו את ה 500MHZ לליבה ובמיקרא הזה הוא חזק יותר מ 6800U לא במעט...

• תגובות 33
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1- אתה יודע שאחוזי ההצלחה של פתיחת צינורות ב GTO 2 הם לא פחות מ 100, כן?

2- לא אם יש לך זכרונות 1.6ns שנועדו לזה, והכרטיס בעצם יועד לזה. שום GTO2 לא נהרס עד היום.

3- בולשיט, ATi נהנים דווקא מיתרון איכות התמונה. אתה מדבר על HDR? כבר עברנו על זה, והפסדת. הוכיחו לך שזה שטויות. אותו דבר לגבי ההבדל (האפסי עד לא קיים) בין SM2b ל SM3

4- צודק, אי אפשר להתווכח.

5- לא משנה מה יקרה, תמיד ל GS יהיו 12 צינורות עיבוד, ככה ש 6800U הוא כבר לא יהיה. אף פעם. הוא צריך OC כבד בשביל להגיע תוצאות דומות.

6- גם נכון

7- huh?

1.מה הקשר לבין מה שאני אומר למה שאתה?

2.תתפלא אבל יש בעיות עם כרטיסי GTO2(בעיות חום וכו)....ועדיין אין דבר כזה OC לא מסוכן!...ומה הקשר ל 1.6NS של הזיכרון?

3.לא זכור לי ביכלל ויש הבדל ענק בין תמונה עם HDR ועם בלי וכמו שאני זוכר אני נצחתי..וגם יש הבדל בין SM2B לSM3(כמובן שSM3 יותר טוב וזה מה שיש ל68GS)

4.-

5.אמרתי שהוא נהיה 68U?>לא אמרתי הוא נהיה ברמה שלו....

6.-

7.-

פורסם

1- "פתיחת צינורות מורידה אחריות"- זה לא משנה. במקרה של בעיה עם הכרטיס סוגרים חזרה את הצינורות ומורידים OC. זו ממש לא בעיה.

הקטע הוא שעוד לא היו בעיות עם הצינורות

2- הקשר הוא שזכרונות 1.6ns אמורים להגיע לתדרים כאלו, ככה שהסיכון אפסי ומאופס.

3- תעשה חיפוש, וריענון זיכרון בדרך. אני ועידן הראינו לך ש HDR יכול להיות יפה, ויכול להרוס לגמרי את התמונה. זה לא משהו שתמיד טוב.

ובקשר ל SM- נמאס מהויכוח, תסתכל בת'רדים קודמים.

5- כן, ברמה שלו, עם OC כבד, מאוד, שכאן דווקא כן יסכן לך את הכרטיס.

פורסם

1- "פתיחת צינורות מורידה אחריות"- זה לא משנה. במקרה של בעיה עם הכרטיס סוגרים חזרה את הצינורות ומורידים OC. זו ממש לא בעיה.

הקטע הוא שעוד לא היו בעיות עם הצינורות

2- הקשר הוא שזכרונות 1.6ns אמורים להגיע לתדרים כאלו, ככה שהסיכון אפסי ומאופס.

3- תעשה חיפוש, וריענון זיכרון בדרך. אני ועידן הראינו לך ש HDR יכול להיות יפה, ויכול להרוס לגמרי את התמונה. זה לא משהו שתמיד טוב.

ובקשר ל SM- נמאס מהויכוח, תסתכל בת'רדים קודמים.

5- כן, ברמה שלו, עם OC כבד, מאוד, שכאן דווקא כן יסכן לך את הכרטיס.

1.הוא מבטל אחריות(נקודה!).

2.לא זה ממש לא קשור!...יכול להיות שיצא זיכרון פגום מהמפעל שלא נועד לעבוד בתדרים כאלו(כמו סרסור ליבות פגומות...)

3.לא HDR אף פעם לא יכול להרוס כי הוא מציג את המציעות.....איזה תרדים ואיזה נעליים ? אין לך פשוט מה להגיד!

4.איפה ה4?

5. לא נכון יש לו את הNS שלו שמגיע לתדרים אלו וכמו שכבר אמרו פה ותבדוק בחול בפורומים כמו XS כולם בשקט מגיעים לזה...

6.הSM3 גם משפר ביצועים...(במקומות עם הרבה גראפיקה):

Scores:

SM 3.0

run1 = 97.50 fps

run2 = 98.48 fps

run3 = 98.80 fps

SM 2.0(r_sm30path 0)

run1 = 74.45 fps

run2 = 74.76 fps

run3 = 74.94 fps

http://forums.guru3d.com/printthread.php?s=8d42648bd1191f280822bbae9296b3f2&threadid=130443&perpage=25&pagenumber=1

פורסם

1- לא, הוא לא. כבר עשיתי OC וקיבלתי אחריות, מה אתה אומר?

2- זה מאוד קשור. לא מסרסים GTO2ים

3- יכול להיות שהוא מציג מציעות, או מצעים, אבל את המציאות הוא לא מציג. זה ממש לא תמיד עובד (אהמ אהמ ספלינטר סל)

ויש לי הרבה מה להגיד, פשוט נמאס לי להתווכח איתך, זה פשוט לא יעזור. עדיף שאני לא אכתוב פה את דעותיי. ויש לי ה-ר-ב-ה מהן.

5- כולם בשקט מגיעים לזה?

כולם לא בישראל, כמה חבל?

6- משפר ביצועים? לא. תלוי איזה כרטיס מול איזה כרטיס.

פורסם

fecesman אתה ממש מצחיק.

קודם אתה ממליץ על 6800GS כי הוא אוברקלוקר מצוין, ואחרי זה פוסל X800GTO2 כי אוברקלוק מסיר אחריות.

פורסם

בתקציב כמו שלך הולכים על ה6800 ג'י אס לא על שום כרטיס אחר!

ועוד הוא לא אמר שהוא רוצה או סי ..

וכל עוד הוא לא אמר שהוא רוצה לעשות או סי , אז תביאו לו כרטיס הכי טוב לתקציב בלי אוסי

אם אתם מכניסים או סי אז תשאלו אותו קודם

זה יהיה מעשה יותר נבון..

:xyxthumbs:

פורסם

1- לא, הוא לא. כבר עשיתי OC וקיבלתי אחריות, מה אתה אומר?

2- זה מאוד קשור. לא מסרסים GTO2ים

3- יכול להיות שהוא מציג מציעות, או מצעים, אבל את המציאות הוא לא מציג. זה ממש לא תמיד עובד (אהמ אהמ ספלינטר סל)

ויש לי הרבה מה להגיד, פשוט נמאס לי להתווכח איתך, זה פשוט לא יעזור. עדיף שאני לא אכתוב פה את דעותיי. ויש לי ה-ר-ב-ה מהן.

5- כולם בשקט מגיעים לזה?

כולם לא בישראל, כמה חבל?

6- משפר ביצועים? לא. תלוי איזה כרטיס מול איזה כרטיס.

1.שמישהו יתקשר לחנות וישאל אותם אם הוא עושה OC+פתיחה(או בניפרד)מבטל את האחריות....התשובה הצפויה=כן!

2.אני לא מתעמק באם סרסרו אותו או לא נתתי דוגמה(כמו שמסרסרים הרבה מאוד רכיבים-מעבדים,כרטיסי מסך...)אבל ותשאל בכל פורום נורמלי תמיד יש סכנה מOC.(יש אפילו את מישפט מרפי:שכל מה שיכול להשתבש ישתבש ::))

3.לא זה ידוע שSM3 +HDR משפרים פלאים את איכות התמונה היה דיון ערוך על זה(כמובן מי שלא אוהב ריאליזם אז הוא יכול להסתפק בSM1 :lol:)

4.DAMN את כל הזמן קופץ על 4 :P

5.מגיעים ועוד אף מגיעים תישאל פשוט בעלי GSים פה בפורום...

6.לא הבנאדם הריץ אותו משחק רק ב2 מודים....1 עם SM2 ו1 עם SM3 באותו משחק על אותה הגדרות וSM3 הציג ביצועים טובים יותר ...

Parental:

רק נתתי עוד הבט על הכרטיס לא אמרתי קנה אותו כי הוא OCיר טוב...

פורסם

nVidia Ge-Force 6800GS

פורסם

מה אתם מתחילים להתווכח ביניכם :bash: :2gunsfiring: :argue:

הוא ביקש כרטיס מסך למשחקים בתקציב בסביבות ה1000 ש"ח ולא דיבר על OC!!!

דעתי האישית קח 6800GS כרטיס מצויין

פורסם

מתחת ל 1000 שקל- GTO (שעולה 950)

מעל 1000 שקל- GS (שעולה 1050-1150)

אני הייתי מוסיף עוד 50-100 שקל בשביל לקחת מחנות מחשבים אמינה ולא המקום הזול ביותר.

פורסם

6800GS.תברר על באנדל ואחריות.

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4220

אתם שוכחים שיש כרטיס שנקרא X800GTO FIREBLADE וגם לו יכולות אוברקלוק מטורפות לגמרי בגלל זיכרונות 1.6NS ויש לו גם קירור של X850XT והוא עולה 1070 מחנות אמינה וטובה... אני במקומכם הייתי הולך עליו ולא על שום דבר אחר אם מתוכנן OC... אם לא אז רק 6800GS ושוב - מחברה טובה שידועה בשירותה הטוב.

פורסם

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4220

אתם שוכחים שיש כרטיס שנקרא X800GTO FIREBLADE וגם לו יכולות אוברקלוק מטורפות לגמרי בגלל זיכרונות 1.6NS ויש לו גם קירור של X850XT והוא עולה 1070 מחנות אמינה וטובה... אני במקומכם הייתי הולך עליו ולא על שום דבר אחר אם מתוכנן OC... אם לא אז רק 6800GS ושוב - מחברה טובה שידועה בשירותה הטוב.

כמו שאמר מי שאני ציטטתי

אם אתה יודע לעשות אוברקלוק כך X800GTO אם לא כך 6800GS כרטיס מצוין למחירו..

פורסם

עדיף לך לקנות עכשיו 6600GT ולחסוך את הכסף. ואחרי זה תקנה כרטיס תומך בDX10

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים