עבור לתוכן

רעש בזמן הקלטה...

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יצאו לי לבצע הרבה הקלטות...

ובזמן ההקלטה יש רעש היס כזה מעצבן שאומנם הצלחתי להפחית אותו אבל עדיין שומעים חלש..

האם יש לזה פתרון?

כרטיס קול איכותי יותר יתפור את הבעיה?

פורסם

מה אתה מקליט ואיך?

כלומר מה מקור ההקלטה באיזה פורמט אתה מקליט - איזה כרטיס יש לך עכשיו ?

נראה לי שזה יעזור קצת בהבנת הבעיה שלך

פורסם
  • מחבר

אני מקליט שירים...

ניסיתי דרך כמה תוכנות אפילו דרך הקיובייס שומעים את הרעש הזה..

כרטיס קול מובנה נראה לי ה AC97 הזה שכחתי את השם המלא..

פורסם

pH4t,

אתה מחבר אודיו אנלוגי (כניסות L ו R) ממקור חיצוני למחשב שלך. מאיזה מקור אתה מנסה להקליט - דיסק/רדיו/כבלים ??

האם שמעת את המקור גם במערכת סטריאו? האם שם יש את היס?

אני לא מנסה סתם להציק לך בשאלות, פשוט כרטיס חיצוני יכול לשפר את ביצועי הסאונד כולל הקלטות אבל אם המקור רועש גם הכרטיס יקליט רעש. ואיזה רכיב סאונד או לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

תראה, אני משתמש במיקסר ממש פשוט שנראה כמו צעצוע, חברה לא מוכרת..

ה REC מחובר בכבל RCA-PL לכניסה של המיקרופון וה AMP מחובר למגבר ואז מערוץ 4 אצלי במיקסר העברתי כבל RCA-PL לכניסה של השמע בכרטיס קול..

ככה זה עובד אצלי..

אבל את הבעיה זאת ראיתי אצל הרבה חברים שלי ,בעצם לא נראה לי שראיתי מחשב שאין לו תבעיה הזאת..

אני חושב ש P4S533 אם אני לא טועה, זה כל כך חשוב לדעת איזה לוח אם יש לי?

ורק כרטיס קול חיצוני יכול לפתור את הבעיה? כי בינתיים הכרטיסי קול החיצוניים האלה יקרים מאוד.. וחשבתי על פיתרון יותר זול...

פורסם

אני חושב ש P4S533 אם אני לא טועה, זה כל כך חשוב לדעת איזה לוח אם יש לי?

כן, כי אתה לא יודע איז רכיב סאונד יש לך ולפי לוח האם אפשר לדעת.

אז יש לך רכיב סאונד שנקרא: CMI-8738 והנתונים שלו בלינק המצורף (עמוד 6)

http://www.cmedia.com.tw/doc/CMI8738_4ch_spec.pdf

אז בלשון המעטה זה לא רכיב איכותי להקלטות ולסאונד. יש לו יחס אות לרעש (של הממיר האנלוגי לדיגיטלי) של 80db שזה נחמד להקלטות ביתיות אבל חלש בהקלטות מוזיקה כמו שאתה מנסה לעשות.

לדעתי כרטיסים חיצוניים היום יתנו לך תוצאה הרבה יותר טובה, הבנתי שה Audigy 2 הם סדרה טובה.

ממליץ לחכות להמלצה ממומחי הכרטיסים.

אבל יתכן בהחלט שהרעש בא גם מהמיקסר הצעצוע שלך כפי שהגדרת אותו, נסה להקליט יציאת CD באופן ישיר ללא מיקסר רק כדי לבדוק למה הכרטיס קול שלך מסוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים