עבור לתוכן

מחפש תוכנה לשידור וידאו בStreaming

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP.

אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע...

יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה

10X

פורסם
  • מחבר

האמת היא שכבר נתקלתי בתוכנה הזו, אבל משהו לא הסתדר לי... בכל מקרה, כבר ויתרתי על הרעיון...

תודה

פורסם

בתור אוהד מיקרוסופט מושבע, ;D אני ממליץ על Windows Media Encoder

(בשביל מי שיתעניין)

פורסם
  • מחבר

לא ממש מה שחיפשתי...

פורסם

בתור אוהד מיקרוסופט מושבע, ;D אני ממליץ על Windows Media Encoder

(בשביל מי שיתעניין)

סתם רק שתדע שה Windows Media Encoder עד כמה שאני יודע מצריך שרת Streaming כך שזה בטוח לא מה שיוסי מחפש.

פורסם

אולי אתה מחפש משהו כמו Windows XP Media Center או MediaPortal או SageTV וכאלה. לא הבנתי את הדרישות המדוייקות מהתוכנה ובכל אופן אתה אומר שזה לא רלבנטי יותר. ;)

סתם רק שתדע שה Windows Media Encoder עד כמה שאני יודע מצריך שרת Streaming כך שזה בטוח לא מה שיוסי מחפש.

לא חובה אם הצרכים הם בסיסיים. ה-Encoder בעצמו מסוגל להיות סרבר לכמה קליינטים במקביל. השתמשתי בזה כמה פעמים בעבר לצרכים כגון:

1. ההורים שלי שגרים בעיר אחרת רצו לראות סרט ישראלי כלשהו. שידרתי להם סרט ומכיוון שמהירות ההעלאה שלי 40 קילובייט (בקרוב 80 :P ), זה היה סביר לחלוטין.

2. רציתי להראות לכמה אנשים במקביל את הדסקטופ שלי במהרה בלי שישחקו לי במחשב - שידרתי לשניהם במקביל את הדסקטופ שלי (עם 30 שניות דיליי לצערי ;D בגלל buffering).

3. רציתי לשמוע מוסיקה בעבודה - הרצתי סרבר מה-WME בבית ששידר מה שהווינאמפ ניגן - נכנסתי למחשב בבית עם שליטה מרחוק ושיחקתי עם הפלייליסט קצת אבל זה לא קשור. היה דיליי שוב של עד 30 שניות אבל התחברתי לסרבר עם Windows Media Player ושמעתי את המוסיקה על עוד מחשב אחר שהיה מעוניין.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא... מה שחיפשתי זה תוכנה שתאפשר לי שידור של קובץ וידאו ממחשב אחד, וצפייה בו ממחשב אחר ברשת

פורסם

כל התוכנות שהוזכרו בכל השרשור הזה יאפשרו לך לעשות את זה. ובכלל, אתה לא צריך שום תוכנה אם זה רשת פנימית/ביתית/משרדית. שיתוף של תיקייה יספיק לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל...

אני אגדיר את המטרה שלי בצורה יותר ספציפית. יש לי דירה. בכל חדר יש מחשב. בסלון אני הולך להכניס מחשב (ללא מסך, לא מקלדת, ללא עכבר). שני מטרות יש למחשב הזה.

1. מוזיקה

2. סרטים

את המטרה של המוזיקה פותר לי ShoutCast שמאפשר לי לנגן מכל מחשב ישירות למחשב בסלון.

אותו פתרון חיפשתי לשידור וידאו. מאחר והגעתי למסקנה שאני בכל סרט צריך להכנס למחשב בסלון ולנגן מהסטרימינג, החלטתי ששיתוף הקבצים יעשה את העבודה. מקסימום אני אגדיר שם REMOTE DESKTOP כדי להכנס אליו ולנגן סרטים ישירות מהשיתוף.

כנראה שהייתי צריך להיות ברור יותר מהתחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים