עבור לתוכן

בקשר לשליחת רכיבים לתיקון בחול

Featured Replies

פורסם

שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..

פורסם

שלום קניתי כרטיס מסך של POWERCOLOR מחברה מסויימת ובגלל שהוא נשבר הם שלחו אותו לחול לתיקון, השאלה כמה זמן עליי להמתין.. עקרונית הם יכולים להחזיק אותי גם 10 שנים בתירוץ שהוא עדיין בתיקון..

בדרך כלל לוקח הרבה זמן חודש חודשיים בטח...אם שמעתה תרוץ כזה מעפן מ"החברה שקניתה ...

מאיפה קניתה את הכרטיס ?

ואיך הוא נשבר ?

תציין בחנות שישנה אחריות ותקבל זיכוי לכרטיס חלופי !!!

פורסם
  • מחבר

קניתי מ-KSP, לאחר המשחק הראשון שהפעלתי נפל חלק מהכרטיס, יום למחרת נפל עוד חלק.. באתי לחנות (אחרי שבוע\שבועיים שהכרטיס אצלי) וביקשתי שיחליפו לי אותו.

הם אמרו שזה נזק פיזי וזה קרה באשמתי \ אני שברתי.

אחרי כמה ויכוחים הם הביאו לי כמה אופציות:

1. הם ילחימו את החלקים שנפלו ואני מוותר על האחריות (אם זה לא יעבוד או שהם יהרסו זאת תיהיה הבעיה שלי*

2. הם שולחים אותו לחברה בחול ולא מביאים לי שום כרטיס בזמן שהכטיס שלי בחול

3. אני קונה מהם כרטיס חדש

פורסם

הכרטיס הגיע לך במשלוחים ?

כי אם כן וראית שהחבילה לא שלימה

אז יש לציין את זה ל KSP

במידה ולא ....

אז אתה במצב קשה !!! אם אתה באמת דובר אמת שהכרטיס התפרק ...

כי אחרי הכל יש לך אחריות גם על המוצר שלא יגיע לך מפורק !

זה כמו שתקנה רכב והוא יגיע לך מפורק ...לא מקובל !!!

תסביר להם שאתה לא פירקתה ולא התעסקתה איתו

וזו האמת לאמיתה !!!

ושנזק פיזי זה שחיברו את הכרטיס לא טוב ונפל איזה קבל או משהו כזה ...

בוא אתן לך דוגמא

אני קניתי פעם ממידי קום כרטיס מסך

שפתחתי את הקופסא והרכבתי למחשב נפל לו קבל...

החזרתי להם מיד תוך חודש

והחליפו לי לחדש...

הם טענו שאיזה משלוח הגיע פגום :|

פורסם
  • מחבר

קניתי מחשב חדש ושילמתי להם על ההרכבה.. אמרתי להם שאצטרך לפתוח אותו כדי להכניס כרטיס מודם שנמצא בבית.

עכשיו הם טוענים שבגלל שפתחתי את המחשב אין לי אחריות, כשאמרתי להם שהכרטיס עצלי שבועיים וגם אם יבטלו לי את האחריות של ההרכבה עדיין יש לי את האחריות על הכרטיס הם הביאו לי 3 אופציות 1 מהם היתה לשלוח אותו לחול (בלי לקבל שום כרטיס בזמן שהוא בחול).

פורסם

קניתי מחשב חדש ושילמתי להם על ההרכבה.. אמרתי להם שאצטרך לפתוח אותו כדי להכניס כרטיס מודם שנמצא בבית.

עכשיו הם טוענים שבגלל שפתחתי את המחשב אין לי אחריות, כשאמרתי להם שהכרטיס עצלי שבועיים וגם אם יבטלו לי את האחריות של ההרכבה עדיין יש לי את האחריות על הכרטיס הם הביאו לי 3 אופציות 1 מהם היתה לשלוח אותו לחול (בלי לקבל שום כרטיס בזמן שהוא בחול).

אני המוםםםם :o

מה להגיד לך ? אני לא יודע

כי אתה ממש עמוק בבוץ, אם הם טוענים ככה

תאיים עליהם בתביעות קטנות...רק שלפני תקליט אותם אומרים לך את כל התהליך של ה3 אפשרויות בדיוק !

שיהיה לך הוכחה לטענות שלהם ...

או שתבקש התחייבות שיחזירו את הכרטיס תוך שבועיים בדיוק !

ותאשים אותם שהם הרכיבו(הרקיבו גם נראה לי ...) את המחשב לא טוב !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים