עבור לתוכן

אממממממ מה הקץ' פה, מחשב נייד של 2000 דולר ב1000 דולר

Featured Replies

פורסם

http://mobileinc.co.uk/items.php?id=16029949

מפתה מאוד, סתכלו כל המחשבים בחנות הזאת הם זולים ביותר, גם הפרארי של אייסר באותו מחיר כמעט :

http://mobileinc.co.uk/items.php?reviews=1&id=9440506

אני לא מבין את זה, כי הטרבלמייט בהרבה יותר טוב ???

מה אתם אומרים, שווה לקנות ?

פורסם

הם עושים משלוחה לארץ?

אם כן , אז לך על זה נראה טוב במחיר טוב...

פורסם
  • מחבר

Free International Shipping עד מחר

פורסם

נראה ממש ממש חשוד !

הייתי נזהר מזה.

פורסם

תעשה בדיקה בגוגל על זה.

תבדוק מה אנשים חושבים על החנות.

יש הרבה חנויות זולות, אין סיבה להירתע מהמבצעים.

פורסם

יש מצב שיש פה הונאה קטנה :D כמו שלם ואין מחשב או שלם וקבל מחשב משהו שעולה 100 דולר

או שלם וקבל זיוף איכותי שלא תשים לב :\

תראה אם חניות מחול צריך מאוד להיזר אני בעמצי נכוותי פעם עם ה9800 פרו שדוד שלי הביא לי וקיבלתי gforce 4 אבל בתוך קוספא של 9800 פרו עם הכול והיה לו קרור של 9800 פרו והכול קיצר תזהר

פורסם

יש הרבה חנויות זולות, אין סיבה להירתע מהמבצעים.

כאשר משהו נראה טוב מכדי להיות אמיתי - הוא בד"כ כזה...

במיוחד כשמדובר במחשבים.

חנות שמציעה במחיר שהוא מחצית ממחיר השוק זה משהו חשוד.

אולי שווה לבדוק חנויות נוספות בחו"ל שנחשבות זולות. אם שם המחיר גבוה בהרבה - צריך להזהר.

פורסם

הסימן של CNET נראה מאד מזויף, אני שולח לCNET עכשיו מכתב

פורסם
  • מחבר

איזה מפחיד זה, תתחזיר תשובה מה אמרו לך CNET

פורסם

אולי שווה לבדוק חנויות נוספות בחו"ל שנחשבות זולות. אם שם המחיר גבוה בהרבה - צריך להזהר.

עכשיו אחרי שחיפשתי עוד פרטים אני בטוח שאין מצב שהכל כשר...

ראיתי מחירים בעיקר בטווח של 2400 - 2600 $ אז גם אם זה היה במחיר כפול ממה שרושמים שם באתר הייתי שואל את עצמי איך זה שהם הכי זולים...

עצתי לך: רד מהקניה הזו, ותזהיר את כל מי שיכול להתעניין בזה.

מעניין אם CNET יעשו משהו בנדון, כי בגדול זה נראה כאילו נוכלים מנצלים את השם שלהם...

פורסם
  • מחבר

נראה מה CNET יגידו

מה שמוזר זה שזה היה הראשון ברשימה בחיפוש בגוגל ולא סתם אתר זניח שאף אחד לא מכיר

פורסם

טוב האתר של TRUST-E לא מכיר אותם למרות הסימון.

אני מחכה לתגובה של CNET.COM cnet.co.uk mysimon.con ו verisign

בכל מקרה משהו מאד פישי מתרחש כאן

פורסם

בהחלט המחירים באתר מפתים אבל באותה מידה מעלים ריח לא טוב וחשד רב מהיכן מגיע מחירם הזול כל כך בימיוחד שמדובר גם כביכול במחשבים שחלקם הינו המילה האחרונה בשוק הניידים עם אנחנו מדברים למשל על נייד עם מעבד כפול ליבה.

בשורה התחתונה אני לא ההיתי ממהר לקנות מהם. ובכלל נזהר פעמים מקניית נייד בחו"ל מחנויות כאלו.

נייד זה מחשב עדין באופן משמעותי ממחשב שולחני ורצוי שיהיה למחשב אחריות כמו שצריך ולאן לפנות במקרה הצורך.

על כן רצוי ועדיף לרכוש נייד בארץ מחנות המשווקת נייד מהיבואן הרישמי ושנותנת אחריות כיאה רצוי 3 שנים למרות שחלק מהניידים באים עם אחריות לשנה בברירת המחדל אך ניתן להעריך אותה ולדעתי אף רצוי.

עם בכל זאת רוצים להביא נייד מחו"ל אז רצוי ממקור גדול ומוכר, וכן חשוב לבדוק שהמחשב מגיע עם אחריות בין לאומית של היצרן.

פורסם

בהחלט המחירים באתר מפתים אבל באותה מידה מעלים ריח לא טוב וחשד רב מהיכן מגיע מחירם הזול כל כך בימיוחד שמדובר גם כביכול במחשבים שחלקם הינו המילה האחרונה בשוק הניידים עם אנחנו מדברים למשל על נייד עם מעבד כפול ליבה.

בשורה התחתונה אני לא ההיתי ממהר לקנות מהם. ובכלל נזהר פעמים מקניית נייד בחו"ל מחנויות כאלו.

נייד זה מחשב עדין באופן משמעותי ממחשב שולחני ורצוי שיהיה למחשב אחריות כמו שצריך ולאן לפנות במקרה הצורך.

על כן רצוי ועדיף לרכוש נייד בארץ מחנות המשווקת נייד מהיבואן הרישמי ושנותנת אחריות כיאה רצוי 3 שנים למרות שחלק מהניידים באים עם אחריות לשנה בברירת המחדל אך ניתן להעריך אותה ולדעתי אף רצוי.

עם בכל זאת רוצים להביא נייד מחו"ל אז רצוי ממקור גדול ומוכר, וכן חשוב לבדוק שהמחשב מגיע עם אחריות בין לאומית של היצרן.

חזק ואמץ

כמו שנאמר אל תתפתה 1000 דולר לא באים ברזל 1000 דולר זה משכורת חודשית אחי

פורסם

לא יודע מה הקאצ' אבל יודע שיש אחד.

אנשים תמיד נדפקים בגלל ה"מבצעים האלה".

מחיר זול זה מצויין, אבל שיישאר ריאלי.

כי על דברים זולים - משלמים ביוקר!

או כמו שאמר איזה אמריקאי

I'm Not rich enough to buy cheap things

ו...תחשבו על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים