פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים אומנם קצת מוזר שאני מתחיל עוד פרוייקט לפני שאני מסיים את הקודם, אבל זה יהיה פרוייקט זריזבניגוד לפרוייקט הקודם, כאן תראו בניית מארז למחשב המשני (שמחליף את אחד המחשבים המיושנים שבבית), שהוא לכשעצמו די מיוחדאני בונה למחשב מארז מפרספקס צבעוני, מן הסתם אני אשתמש קצת בציוד שיש לי (חומרים) לפרוייקט הזהאגב המחשב יהיה די קטן, וזה כל המהות שלו, מדובר בלוח MINI ITX, כלומרגודל הלוח הוא 17X17 CM בלבד, והמחשב צורך 24 WATT בלבד (לא כולל כוננים)אומנם יש לי ספק קטן מהרגיל,אך אני בנסיון להשיג אחד קטן במיוחדהMIC, הוא שם זמני עד שיוחלט על שם סופי (אם בכלל)המארז יבנה בסגנון HTPC, כך גם שיהיה נייד וגם מעוצבהנה כמה תמונות של הלוח המדובר[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים קצת פרטים על הלוח ושאר המערכת לא יזיקו מה יהיה השימוש של המחשב? יש כבר תכנון לצורה? בקשר ל-PSU, יש אתר שאפשר לקנות דרכו ספקים ממש קטנים (אבל קצת יקרים אם אני זוכר נכון). אם אני אזכר בכתובת אני אעדכן. פרוייקטים של mini-itx הם תמיד מעניינים, בהצלחה!
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים סחטיין על הפרוייקט החדש מה עם איזה סירטוט Sketchup, שיראה לפני מה אנחנו עומדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.