פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים ניוידיה אבל אי אפשר להגיע לשמש אני לא ראיתי שהוא רשם שיש לך כח על או משו כזה ואופק לא בטוח נכון כי אם תמשיך אתה בסוף תגיע לחור שחור או שהאופק שלך הוא הר מסוים think about it מצטער להגיד לך אבל אתה מדבר שטויות[ולמען האמת אני לא מאמין שאני מקיים איתך את הוויכוח הזה].הוא אמר שלא משנה באיזה מהירות תנוע.. לשמש אתה בסוף תגיע ! לאופק לא, כי כל פעם שתמשיך להתקדם, האופק יהיה משהו שתראה במרחק קבוע ממך.. בכל מקרה, השמש תמיד נמצאת שם, האופק משתנה ביחד למיקום שלך ומה שאתה רואה.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר סליחה הינה תיקוןועוד חידה די קשהשתי פתילים נפרדים כל אחד מהם בוער 60 דקותעד שהוא מתכלה קצב הבעירה של כל אחד מהפתילים אינו סדיר או צפוי איך אפשר לימדוד 45 דקות בלי סרגל שעון או מספריים רק גפרורים?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מדליק אחד משני הצדדים = 30 דקותמקפל את השני ומדליק משני הצדדים = 15 דקות?
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים לא משנה בסופו של דבר תגיע לכל מקום ולכל אופק תחשוב על כך ועים אופק הוא עננים אז הם הם זזים זה לא חידה קבוע אין פיתרון אחד או שאין אפילו 1 אז אל תגיב כי אני לא רוצה לירשום עוד משו שקשור לחידה הזאת
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים מחבר מדליק אחד משני הצדדים = 30 דקות מקפל את השני ומדליק משני הצדדים = 15 דקות ? נכון מאוד למרות שאני חשבתי על פטרון אחר
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים סופר 45 דקות שניה אחרי שניה או שהחידה לא מובנתלפי מה שאני חושב זהחידה אמורה להיות זה אחד מקפלים לחצי ואת השני ל 4 חלקים שווים
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים זה חידה שתספרו לחברים כי בכתב היא מובנת אני ירשום פעם אחת עים שגיאות כתיב דלי שלא יהיה כפל משמעות כמו שמדברים -גנן שמר על גנב שלא יבוא גנב ויגנוב מגנב בלי שגיאות זה -גנן שמר על גניו שלא יבוא גנב ויגגנוב מגניו החידה זה כמה גנבים יש תנסו את זה על חברים סליחה על הדאבל לא סמתי לב
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים כן ,פתיל אחד אני ידליק ויספור 15 דקות ובפטיל השני אני יספור חצי שעה או שבאחד אני יספור 45 דקות חח 2 זה לקפל ולחתוך 3 להדליק אחד ליספור עד רבע שעה לכבות ליראות על לאן זה הגיע לשרטט עים עיפרון בפטיל השני למטה ולהדליק עד שזה יגע סימון ויעבור 45 דקות מרגע הדלקתו של הנר השנישברולט התשובה היא 1
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים סליחה, קראתי את הראשונה עם השגיאות. זה לא קשה במיוחד, סתם התבלבלתי כי קראתי את הראשון ולא התעמקתי על המשפט הנכון.
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים כן ,פתיל אחד אני ידליק ויספור 15 דקות ובפטיל השני אני יספור חצי שעה או שבאחד אני יספור 45 דקות חח 2 זה לקפל ולחתוך 3 להדליק אחד ליספור עד רבע שעה לכבות ליראות על לאן זה הגיע לשרטט עים עיפרון בפטיל השני למטה ולהדליק עד שזה יגע סימון ויעבור 45 דקות מרגע הדלקתו של הנר השניתגיד אתה בסדר?!
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אני ירשום פעם אחת עים שגיאות כתיבזה בסדר, 90% מהאודאות בת'רד אזה הם אים שגיעות קתיב במיילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.