פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני דיי בטוח שקלטתי את זה עכשיו...זה קופץ ב3-4-3-12 כלומר שהמספר הבא יהיה שלוש עשרה ואחריו שוב פעם 12 ואז זה יהיה בעוד 156 (3 כפול 4, 12 כפול 13)לכן המספר יהיה 44.
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים אני חושב לזה לא נכון אף אחד לא מכיר את השיר? טוב נו התשובה היא נזלת ואמרתי שפן לא ערנב אין לכך שום קשר אל הערנב
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים PLEASE MAKE IT STOP אחרי פענוח מתקדם בעזרת אלגוריתמים מאוד חדישים, וקריאת ההודעה המפוענחת, הגעתי למסקנה הבאה: אתה - לא - מצחיק - !!!
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים המספר הבא הוא 32רמז:תנסו להגיד את המספרים, ואולי זה יעזור לכםסתם להסתכל עליהם על הדף לא הכי יעיל...
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים המספר הבא הוא 32 רמז: תנסו להגיד את המספרים, ואולי זה יעזור לכם סתם להסתכל עליהם על הדף לא הכי יעיל... omfg חזק ביותר!!! הסדרה הזאת הייתה במבחנים של שחקים, רק אותה ועוד אחת או שתיים לא הצלחתי לפתור שם, זאת באמת סידרה גאונית, כל הכבוד
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים רואים את מה...?היה את הסדרה הזאת בשחקים?מוזר, לא זכרתי...יכול להיות שכאן פתרתי בזכות אח שלי, כי אמרתי לו את הסדרה ואזברגע שאתה אומר את זה, ולא רק רואה את זה על דף, אתה ממש רואהאת זה (כלומר, את הפתרון)אומנם זה היה לי מוזר קצת, אז הרצתי חיפוש בגוגל שאכן ווידא את מחשבותיי
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים ואללה, נראה לי אני צריך להחליף את האנטנה, למה אני רואה רק שלג...ניסיתי להגיד, לא ראיתי שום פתרון.יש לך הסבר חוץ מאשר "ראיתי את זה"?
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים לא ממשכאילו, הפתרון של הסדרה הוא לא מתמטי, ולכן אם תנסה להסתכל עלזה בצורה מתמטית, אתה פשוט לא תצליחוהרי אנחנו רגילים להסתכל על סדרות כמשהו מתמטי, למרות שזאת היאלא מתמטית, ולכן סתם בגלל אינטואיציה עליתי על זה אני חושב, ולא בגללשאני איזה גאון (כאילו, אני גאון, כמובן, אבל זה לא קשור לכאן ;D )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.