פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים שלום, התראד הזה מיועד לכול האנשים שחושבים שfluxbox הרבה יותר מכוער מKDE או GNOME ולכן לא משתמשים בו אז לכם (וגם לאלה שסתם רוצים להגיב בקשר למראה של שולחן העבודה שלי ) אני מציג תמונה של fluxbox ala OSX תגובות? נ.ב. התמונה נמצאת על המחשב שלי ואתם רואים אותה (אני מקווה) כי רץ אצלי אפאצ'י ;D אז לא להרוג אותי אם זה איטי....יש לי רק ADSL 0.5
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ואם תתנתק.......... לא נראה את התמונה? אתה אהבל...... שים בנענע וזהו ד"א כבר אמרתי לך שזה מאוד יפה וזה באמת מזכיר לי OSX........ :
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים תעשה תמונה של סרגל הכלים יעני השורה הזו איפה שבוינדוס כתוב START ובKDE כתוב K גדולה.ואם אתה יכול לשים תמונה של שולחן העבודה בלי תוכנות מופעלות
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים אני לא מתמצא הרבה בלינוקס (התקנה פה, קצת עבודה שם). מה זה FLUXBOX? (אני מבין שסביבת עבודה ללינוקס כמו KDE וGNOME, אבל מה היתרונות/חסרונות שלה לעומתם)
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים מחבר אני לא מתכוון לשים K או משהו כזה...אני לא צריך את זה ובfluxbox גם אי אפשר לעשות בלי תוכנה חיצונית.ואם אתה יכול לשים תמונה של שולחן העבודה בלי תוכנות מופעלותשולחן העבודה בלי כלום זה פשוט טפט אחד גדול עם פס כזה למטה שמראה איזה תוכנות פתוחות....יתרונות וחסרונות של fluxbox :הוא קל, מהיר, לדעתי נוח, לא מנופח ומלא במיליון תוכנות שבחיים לא תישתמש (KDE) החיסרונות הם שאין את כול הכלים הנוחים של KDE למשל התקנת פונטים, שינוי המקלדת מעיברית לאנגלית וכדומה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.