עבור לתוכן

האם ההבדל בין כרטיס קול מובנה ללא מובנה משנה מאוד ?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כ-300 שקל, וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש (Creative Audigy Value) והייתי רוצה לדעת האם אשמע הבדל בין המובנה שיש לי על הNFORCE מאשר האוגדיג'י :ם

בתודה מראש

• תגובות 32
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיקרון תלוי מה אתה שומע..

ובאיזה מערכת אתה שומע...

פורסם

רק אם יש לך מערכת יקרה

פורסם

אחרי שהייתי תקוע כ-5 חודשים עם כרטיס קול מובנה ועברתי ל-Audigy 2 ZS, אני יכול להגיד שאני שומע הבדל משמעותי האיכות הקול אפילו ב-MP3 באיכות של 128kbps, שלא נדבר על 320...

כמובן במשחקים יש שיפור מאוד משמעותי, גם מבחינת האיכות והאפקטים וגם מבחינית מהירות המשחק.

רק אם יש לך מערכת יקרה

...כמובן שלא מחברים כרטיס קול של +300 שקל לרמקולים של 10 שקל.

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת 4.1 של לוג'יטק ואני שומע בעיקר משחקים ומוזיקה לא עורך או משהו

מה אתם אומרים ?

פורסם

לך על זה..(Creative Audigy Value)..

תתחדש ותהנה....

פורסם

ואם אני שומע באוזניות (איכותיות) ולא רמקולים? יש טעם לקנות כרטיס קול?

פורסם

ואם אני שומע באוזניות (איכותיות) ולא רמקולים? יש טעם לקנות כרטיס קול?

לדעתי ממש לא...

פורסם

למה כי זה אוזניות?

::)

פורסם

כי אם יש לו אוזניות איכותיות אז הם בטח באות עם מגבר שלהם...

וגם בכללי לדעתי מיותר לקנות כרטיס קול למי שמשתמש באוזניות..(כמובן אם אתה איזה אודיופיל זה משהו אחר..)..

פורסם

מזה השטויות האלה?!?! איזה לוח אם יש לך? אם יש לך את ה-SS אין טעם לשדרג שכן הווליו לא טוב ממנו.

בנוגע לאוזניות זה פשוט שטויות!!! אוזניות דורשות מקור איכותי הרבה יותר מרמקולים שכן הן רגישות הרבה יותר והפירוט שלהן גבוה בהרבה. שום אוזניות איכותיות לא באות עם מגבר משלהן, המדוזה הן לא דוגמה במקרה זה (סראונד, ולא מתאימות למוזיקה וכו'). אוזניות ברוב המיקרים ידרשו קודם כל מקור איכותי ואז רק הגברה טובה (אוזניות של 250אוהם ומעלה זה דבר אחר, אבל גם הן דורשות מקור טוב).

Anatoli.

פורסם

כי אם יש לו אוזניות איכותיות אז הם בטח באות עם מגבר שלהם...

וגם בכללי לדעתי מיותר לקנות כרטיס קול למי שמשתמש באוזניות..(כמובן אם אתה איזה אודיופיל זה משהו אחר..)..

WTF?...

1- אוזניות יכולות להגיע ל 10,000 שקל והם עדיין לא יבואו עם שום מגבר.

2- במחיר של הרמקולים שלו הוא יכל לקנות אוזניות באיכות טובה בהרבה יותר, אז לא צריך להיות "איזה אודיופיל" בשביל להיות בעל אוזניות מספיק טובות בשביל לשמוע את ההבדל, האמת היא שצריך להשקיע ברמקולים הרבה יותר כי הם נותנים תמורה נמוכה בהרבה למחיר מבחינת האיכות של הצליל.

עריכה: אופס אנטולי לא שמתי לב שיש עמוד 2 :P;)

פורסם
  • מחבר

אז רגע יהיה הבדל בין ה REALTEK שיש לי עכישו לבין AUDIGY VALUE ?

פורסם

איזה כרטיס בדיוק יש לך? איזה לוח אם יש לך?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש לי abit an8 ultra nforce 4 u

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים