עבור לתוכן

מה כדאי לשדרג כרטיס מסך מעולה או פחות טוב+עוד חלקים???

Featured Replies

פורסם

שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח)

יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA

eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline

וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים.

בתודה

עידו

פורסם

אל תקנה את ה6800GS אם המפרט למשחקים.

ואל תקנה את ה7800GT של eVga מכיוון שהוא ידוע כעושה צרות.

תן תקציב ואולי נוכל לעזור לך לנות משהו חזק יותר (לפי ה"מ3GHZ ל3.2 GHZ זה נשמע כמו מפרט אינטל, כאשר למפרט AMD יש יתרון במשחקים.)

פורסם
  • מחבר

אני רק אגיד את זה פעם אחת אני לא רוצה AMD ואני סגור על זה...

למה אתה אומר שה 7800gt עושה צרות??יש לך ביסוס למה שאתה אומר...??

עריכה

אני יודע שיש הבדל בינהם ובטוח ה 7800gt יותר טוב אבל השאלה אם זה עד כדי כך מורגש

פורסם

עריכה

אני כמעט בטוח שהוא התכוון שהכרטיס של EVGA עושה צרות ולא ה7800GT

תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אם המחשב למשחקים אז הGPU הרבה הרבה יותר חשוב מCPU...

פורסם

עריכה

עוד אחד שיש לו דעה קדומה ושמע ממישהו שAMD מתחמם מהר! חחחח אני לא מבין אתכם!!!!!!

AMD יותר טוב למשחקים וזה מוכח... שתבין, לAMD יש בקר זיכרון בתוך המעבד, שזה אומר שהוא פועל טוב יותר מהמעבד המקביל שלו באינטל... אני לא ידעתי את זה בזמנו שקניתי את המחשב והייתי בדיוק בדעה שלך...... אבל מה אני יגיד לך.... תצטער על זה אח"כ....

לגבי הכרטיס, קח 7800GT במחיר הזול ביותר, ראיתי ב1700 בערך.. ומעבד, יעלה לך פחות הAMD למרות שהוא יותר טוב!... המקביל שלו... ל3.2 זה

Amd 3200 .... אז תעשה מה שבראש שלך...

פורסם

עוד אחד שיש לו דעה קדומה ושמע ממישהו שAMD מתחמם מהר! חחחח אני לא מבין אתכם!!!!!!

AMD יותר טוב למשחקים וזה מוכח... שתבין, לAMD יש בקר זיכרון בתוך המעבד, שזה אומר שהוא פועל טוב יותר מהמעבד המקביל שלו באינטל... אני לא ידעתי את זה בזמנו שקניתי את המחשב והייתי בדיוק בדעה שלך...... אבל מה אני יגיד לך.... תצטער על זה אח"כ....

לגבי הכרטיס, קח 7800GT במחיר הזול ביותר, ראיתי ב1700 בערך.. ומעבד, יעלה לך פחות הAMD למרות שהוא יותר טוב!... המקביל שלו... ל3.2 זה

ברזולוציה סבירה+פילטרים לא יהיה שום הבדל בין המעבדים....וזה מוכח :-*

פורסם
  • מחבר

זה בכלל לא קשור למתחמם מהר אתה יכול לקנות מאוורר מפלצתי ולפתור את הבעיה אם זאת היתה הבעיה...אני פשוט מעדיף את אינטל מסיבות אחרות...קודם כל ותק ואמינות אומנם בשנים האחרונות amd תופס תאוצה ומוכח שהוא יותר טוב למשל ב tomshardware אמרו את זה...קודם כל אני סומך על אינטל שהם יצאו מזה והם יחזרו להוביל כי השנה הם מתרכזים ביעילות ואל תדאג הם עוד יגיעו ואף יעקפו את amd . וחוץ מזה הלוחות של intel הם פי 4 מהלוחות של amd כמעט בהכול...והמחשב שלי הוא לא למשחקים רק...הוא גם לדברים אחרים...בוא נגיד את זה ככה...הוא הכי פחות למשחקים....הוא בעיקר לניגון סרטים לאינטרנט ולword אבל גם לסרטים..הוא לסרטים בגלל שיש לי את ה creative gigaworks s750 ואת ה creative x-fi elite pro שהם במקרה או לא במקרה השילוב המנצח והכי טוב בעולם למערכת סראונד למחשב...אין יותר טוב מאלה למחשב וזה בדוק....

פורסם

^^^

:lol: :lol:

הרגת אותי עם המערכת שלך.עלתה לך פול כסף שבכסף הזה הייתה קונה רסיבר+רמקולים אמיתיים ולא קופסאות אשל מנגנות.אין בכלל מה להשוות.

פורסם

יש מערכות יותר טובות משלך.....

פורסם
  • מחבר

^^^

:lol: :lol:

הרגת אותי עם המערכת שלך.עלתה לך פול כסף שבכסף הזה הייתה קונה רסיבר+רמקולים אמיתיים ולא קופסאות אשל מנגנות.אין בכלל מה להשוות.

קודם כל לא תצליח לבאס אותי אני מאוד מרוצה בלשון המעטה מהרמקולים ואני חושב שאין עליהם גם בהשוואה לרמקולים יותר איכותיים גם לקלנוע בייתי כדוגמת JBL וזה בדוק...עוצמה כוללת של 700rms ו 70 rms כל רמקול + סופר טוויטר לכל אחד איכות לא מהעולם הזה + סאבוופר 210rms מרעיד לי את כל החדר ואת הדלת שאני מפעיל על פול עוצמה בסלון הוא כמעט שבר לי את כל הארון זכוכית שניסיתי להגביר על פול עוצמה.....אז איך אומרים אל תדבר לפני ששמעת....

ולמחשב אין מערכות יותר טובות משלי אולי לקולנוע בייתי אבל לא למחשב...הם גם עולים על ה logitech z5500 ממחקר מעמיק של שנה...

וגם tomshardware אמר שהם יותר טובים...ואם הייתי קונה קולנוע בייתי הייתי קונה jbl ואין jbl באותו סדר גודל...

ותאמין לי שאם תקנה אותם לא תתחרט ואני מוכן להתחייב על זה...אותו דבר הכרטיס קול...אם תשמע אותו פעם אחת..תחשוב שmp3 או dvd זה איכות גרועה...אני אישית עדיין לא הפעלתי אותו כי קניתי אותו שבוע שעבר...אבל שמעתי את מהכרטיס הכי ירוד בסדרה x-fi תאר לך מה זה הכי טוב...

עריכה:

חחחחח Evman007 עכשיו הסתכלתי בפרופיל שלך וראיתי איזה רמקולים יש לך...חחחחח זבל זבל ועוד פעם זבל....הרמקולים שלי עוברים את שלך בכל הנתונים...

הנה שלך:

הספק: 400W R.M.S.

אימפדנס: 6 אום.

תחום תדרים: 27HZ-20000HZ.

נצילות: 92dB.

2.1 ערוצי שמע

והנה שלי

הספק: 700W R.M.S.

אימפדנס: 8 אום.

תחום תדרים: 17HZ-40000HZ.

נצילות: 99dB.

7.1 ערוצי שמע

אז תקרא בין השורות ידידי

פורסם
ולא קופסאות אשל מנגנות

חחחחחחחחחחחח קרעת אותי!!!! ;D

עריכה:

חחחחח Evman007 עכשיו הסתכלתי בפרופיל שלך וראיתי איזה רמקולים יש לך...חחחחח זבל זבל ועוד פעם זבל....הרמקולים שלי עוברים את שלך בכל הנתונים...

אחי זה שיש לו את זה ,זה לא אומר שהוא לא מבין או משהו (אחרי הכל הוא בא לעזור לך..)

חשבת שלא כולם מליאנים שיכולים לקנות מערכות סראונד או מחשב בהון תועפות?

וEvman007 פשוט ניסה להגיד לך שבכסף שהוצאת על כל המערכת יכלת לקנות רמקולים שהם הרבה יותר איכותיים ולא מיודעים למחשב

SweeT EviL

פורסם

אתה חושב שהמערכת שלך באמת מוציאה 700RMS נקי?

ולי המערכת יותר ממספיקה והייתי מסתפק גם ברמקולים של 100 וואט.

פשוט מערכת של מחשב לא תשתווה לעולם למערכת חיצונית אמיתית.

פורסם

בסאונד אף פעם לא מסתמכים על נתונים יבשים.

פורסם

אוקיי, אז יש לך 700 וואט RMS. אז אתה יכול לפוצץ את מרכז עזריאלי עם שיר אחד של לינקין פארק. זה מה שיעשה כל אחד פה מרוצה? לא.

יש לי מערכת ישנה של קריאטיב, Cambridge soundworks הישנות והמשובחות.

איכות נפלאה, אני מרוצה עד הגג, מערכת 4.1. פשוט נפלא.

ומה הקטע? אתה בזבזת כמעט 5000 שקל על כרטיס קול+רמקולים, ואני את הרמקולים האלו קיבלתי חינם. מתנה נדיבה מאוד ממישהו.

אז אתה יכול להגיד שיש לך מערכת יותר טובה משלי, אבל אתה לא יכול להגיד שאתה יותר מרוצה ממני, כי זה לא יהיה נכון. ואני לא יכול להגיד שאני יותר מרוצה ממך. הקטע הוא שבתכל'ס לכל אחד יש מה שמתאים לו, ומה שהוא אוהב, גם אם זה לא מטחנת כסף

ואני ממליץ לך בשביל שלא תצא מופסד- קח AMD

AMD3200 יותר זול מאינטל 3.2, יותר טוב, והלוחות של AMD טובים בה-ר-ב-ה. במיוחד באוברקלוקינג

אם אתה לוקח AMD, תוודא שאתה לוקח לוח מבוסס N-Force 4

עדיף DFI Infinity או אם התקציב מאפשר אז DFI Lan Party

יותר טובים מאלו קשה למצוא.

בהצלחה בהכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים