עבור לתוכן

GTA: סקס לא תמיד טוב לעסקים

Featured Replies

פורסם

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=93763

>:( >:(>:(

חבל

>:( >:(>:(

נראה לי שזה יפגע בחברה לייצור משחקים נוספים :'(

לא נראה לכם שכם העניין עם "קפה חם" הוא שטותי? מה כבר קרה? למה המכירות של המשחק צנחו בגלל זה? כולה דמויות "מצויירות" עושות סקס...

:kopfpatsch:

פורסם

העניין אולי קצת לא מובן למי שגר בארץ, כי הצנזורה פה שואפת לאפס

אבל בארהב משחק שמקבל דירוג AO למבוגרים בלבד מורד מהמדפים בחנויות הגדולות וזמין רק באינטרנט, או בחנויות סקס (כן עד כדי כך)

מלכתיכלה למשחק היה דירוג M בוגרים, שכבר מהווה בעיה במכירות והפרשה הזו גרמה לכך שכל העותקים של המשחק שהיה בהם את התוכן הזה קיבלו AO מה שהוריד אותם מהמדפים והכריח את היצרנית להחליף אותם

פורסם
  • מחבר

כמו שהבנתי, "קפה חם" עובד רק עם מוסיפים קובץ כלשהו שאפשר להוריד אותו מהאינטרנט...

מי שמותר לו, שיוריד! ומי שלא אז לא! זה כבר לא באחריות של היצרן...

פורסם

כן אבל בעידן האינטרנט כל אחד יכול להוריד, ככה הורים שקנו לילד שלהם את המשחק, כשהם חשבו שלכל היותר תהיה בו אלימות קיבלו גם סקס מפורש

פורסם

אז זהו שזה כן באחריות היצרן, הוא אמור להוציא משחק שמתאים לדירוג שקיבל, אם יש בו תוכן פורנוגרפי, וזה לא משנה אם צריך טלאי בשביל להפעיל את זה, המשחק כבר לא מתאים לדירוג כשכל אחד יכול להוריד את הטלאי הזה. (לפחות ככה זה שם)

פורסם

תמיד יש לו משהו חכם להגיד אה :P

אבל בתכלס אני מסכים, זה נהיה ממש בדיחה.

פורסם
  • מחבר

חבל שיש כאלה שחייבים/אוהבים להרוס :(>:(

פורסם

כמו שהבנתי, "קפה חם" עובד רק עם מוסיפים קובץ כלשהו שאפשר להוריד אותו מהאינטרנט...

מי שמותר לו, שיוריד! ומי שלא אז לא! זה כבר לא באחריות של היצרן...

הפאץ' הזה לא מוסיף תוכן למשחק, אלא פותח תוכן פורנוגרפי חבוי. שלא תבין אותי לא נכון, אין לי בעייה עם תכנים פורנוגרפיים, אבל לשווק אותם, גם אם הם חבויים לצורך העניין, כמשחק שלא מתאים לקטגוריה של מבוגרים בלבד זה אשכרה פשיעה, ואין איך לסובב את זה.

ROCKSTAR המטומטמים האלה בהחלט חשופים לתביעות ועל שטות מוחלטת.

פורסם

תאורייה:

כאילו שכשהם הכניסו את זה הם לא ידעו שבשבל מסויים זה יתגלה, אם הם היו יודעים שזה לא יתגלה הם גם לא היו מכניסים את זה (כי אז מה הטעם בעצם?!).

מה שאומר שיכל להיות שזה מתוכננן, את ההיפ שלו GTA SA כבר שרף, עכשיו הוא חוזר לכותרת בזכות הסקס, ואתם יודעים מה אומרים, סקס מוכר.

פורסם

אפשר בבקשה קישור ל-Patch? ::)

פורסם

איזה פאץ ?? :P

פורסם

תאורייה:

כאילו שכשהם הכניסו את זה הם לא ידעו שבשבל מסויים זה יתגלה, אם הם היו יודעים שזה לא יתגלה הם גם לא היו מכניסים את זה (כי אז מה הטעם בעצם?!).

מה שאומר שיכל להיות שזה מתוכננן, את ההיפ שלו GTA SA כבר שרף, עכשיו הוא חוזר לכותרת בזכות הסקס, ואתם יודעים מה אומרים, סקס מוכר.

אתה סתם מסתבך... מה שקרה זה שהם תכנתו את המשחק עם הסצינות הפורנוגרפיות מלתחילה, אך כשהם הבינו שכך יהיה להם קשה למכור את המשחק, הם פשוט צנזרו את הסצינות, אך לא טרחו למחוק אותן לחלוטין. אני לחלוטין לא בטוח שזה היה מתוכנן לחלוטין. מי בכלל יחשוב שיהיה בן אדם מספיק משועמם לחפש דברים כאלה במשחק... :P

פורסם

איזה פאץ ?? :P

"קפה חם". :-\

פורסם

סקס מוריד לא קונה 99 אחוז מהאנשים ששיחקו את זה הורידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים