עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל7800 ו 6800GS

Featured Replies

פורסם

היי..

תגידו איזה כרטיס מבין השניים:

http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=274

http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=195

יותר משתלם מבחינת ביצועים\מחיר?

האם ה7800GT מצדיק בביצועיו את האלפיה הנוספת על הGS ?

בקשר ל6800GS, האם הוא טוב יותר מכל הגרסאות של ה6800 בהבדל ניכר ביחס של ביצועים\מחיר ?

האם יש כרטיס של ATI או של GEFORCE בסביבות ה1000 שקל עם סטייה של 100-150 שקל לפה ולשם שנותן ביצועים טובים יותר משל ה6800GS ?

אתם ממליצים לי לקנות את ה6800GS ?

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה גיימר כבד אז קנה את ה 78GT ללא ספק אם לא ממש אפשר לקחת 68GS הוא כרטיס מעולה והוא הכי טוב מכל סדרת ה 68 ביחס ביצועים/מחיר

ויש את הכרטיס 78GT באותה חנות ב 1750 והוא טוב מאוד ומשתלם אני ממליץ לך קח את ה 78GT שעולה 1750 הכי טוב

לינק לכרטיס:

http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=179

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאין לי את הסכום ל78 ול6800GS יש לי..

ואני לא כזה גיימר כבד...אוקיי..אז שווה לי לחכות קצת עד שהמחירים של ה6800GS יפלו או שהם ישארו גבוהים עוד הרבה זמן?

ועוד משו, יש 6800GS לAGP ? כי אני לא רוצה להחליף לוח אם...

תודה :)

פורסם

יש אותו ל AGP והוא עולה 1550 איזה מעבד יש לך כי אם זה S754 או S939 או S775 אז תחליף לוח זה יפתח לך עוד אופציות שדרוג ואפילו באותו מחיר כמו ה AGP והמחירים לא אמורים לצנוח בקרוב :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

הקטע הוא שאין לי את הסכום ל78 ול6800GS יש לי..

ואני לא כזה גיימר כבד...אוקיי..אז שווה לי לחכות קצת עד שהמחירים של ה6800GS יפלו או שהם ישארו גבוהים עוד הרבה זמן?

ועוד משו, יש 6800GS לAGP ? כי אני לא רוצה להחליף לוח אם...

תודה :)

יש 6800GS ל AGP... הוא עולה 1550 שח...

7800GT מאוד משתלם!

המחיר של ה 6800GS כבר נפל! אין עוד לאן! בהתחלה הוא עלה 1500 שח!

פורסם

אם אתה לא גיימר כבד אז קנה את 68GS לATI אין שום כרטיס(בסטוק)שטוב ממנו במחיר הנל....ואכן יש 68GS לAGP אבל הוא בא יותר חלש(אבל אם אפשרות לפתוח צינורות אם אתה מתעסק בזה..)לדעתי אם יש לך הזדמנות לקנות PCI-E+68GS לך עליה!

:)

פורסם
  • מחבר

אמממ אוקיי...אבל בתכלס יוצא לי אותו דבר.. אם אני קונה 6800GS + לוח אם PCI-E נורמלי יצא לי מחיר של 68GS עם AGP...לא?

פורסם

אכן אחי תקנה 68GS +לוח PCI-E לסוקט 939 זה לא אמור לעלות יותר מ 1500 שח ביחד

פורסם

אמממ אוקיי...אבל בתכלס יוצא לי אותו דבר.. אם אני קונה 6800GS + לוח אם PCI-E נורמלי יצא לי מחיר של 68GS עם AGP...לא?

נכון! אבל תזכור, שיש לך כבר לוח עם פיצרים חדשים! כולל PCIE... שבעתיד תוכל לשדרג עוד!

פורסם

נכון! אבל תזכור, שיש לך כבר לוח עם פיצרים חדשים! כולל PCIE... שבעתיד תוכל לשדרג עוד!

וגם 68GS לPCI-E יותר חזק מ68GS לAGP!!

פורסם
  • מחבר

אז זה לא ממש טוב לי... =\ אין לי כסף כזה עכשיו לביזבוז על המחשב..חשבתי שהAGP והPCIE עולים אותו דבר...למה ההפרש של ה500 שקל בעיקר כשהPCI-E יותר טוב?!

פורסם

אז זה לא ממש טוב לי... =\ אין לי כסף כזה עכשיו לביזבוז על המחשב..חשבתי שהAGP והPCIE עולים אותו דבר...למה ההפרש של ה500 שקל בעיקר כשהPCI-E יותר טוב?!

אז כשיהיה כסף, תקנה!

למה זה ככה? אף אחד מאיתנו לא יודע :o

פורסם

כי ה AGP כבר יצא מהעולם והחברות רוצות לעשות כסף על בעלי ה AGP

אם אין לך תחסוך ותקנה או שתקנה כרטיס מסך פחות טוב כמו X800GT ולוח PCI-E

פורסם
  • מחבר

איזה באסה =\ עכשיו גם כשאני מסתכל על המחירים של הלוחות, הם די בשמיים..הכי נמוך זה 450 שקל.

אז או שעושים עליי כסף בכרטיס מסך או בלוח אם...זונות ::)

תודה לכולם על העזרה :)

פורסם

הכרטיס שבעל התרד כתב:FX6800GS

הוא יותר טוב מ6800GS רגיל??

מה זה הFX הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים