עבור לתוכן

emule - very slow searching

Featured Replies

פורסם

i'm having a problem with emule - the searching process is verrry slow (something like 10-15 mins per search, where it used to take maybe 10-15 seconds in the past) .

i had this problem with the regular emule - i tried installing the latest morpheus mod and same thing.

if there's any type of detail you need, ask

thanks

פורסם

נסה שרת אחר.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת, לפעמים זה אפילו לא מחפש בכלל. גם באימיול פלוס וגם באימיול הרגיל, בשרת razorback2. ואין מצב שאני מתחבר לשרת אחר, אין אפילו שרת אחד שמגיע לקורסליים של המפלצת הזאת.

פורסם

גם לי בrazorback זה מחפש שעה!...

פשוט תתחברו לDonkey Server No 1

פורסם

פשוט תתחברו לDonkey Server No 1

בדיוק, לא נגעתי ב razorback כבר איזה שנה.

פורסם

כן...

פעם הוא היה נורמאלי! לא יודע מה קרה לו..

יכול להיות שזה בגלל הפינג הגדול שלו?

פורסם

יש עליו יותר ממליון איש מה אתה מצפה...לדונקי סרבר יש פחות מ 500 אלף.

פורסם

שזה אומר פחות קבצים ופחות מקורות...

פורסם

800 מקורות לקובץ אחד, לי אישית זה מספיק.

פורסם

כשאני עושה חיפוש באימיול, אני תמיד מריץ אותו על Global Search כלומר על כמה סרברים כך שזה לא משנה הרבה לאיזה סרבר אני מחובר בזמן החיפוש. פעם זה היה מפסיק את החיפוש די מהר (ברגע שהיה מוצא נניח 30 מקורות לאחת התוצאות) אבל עכשיו זה בדרך-כלל ממשיך לחפש הלאה כמו שצריך. דברים מאוד מאוד נדירים אני לפעמים מחפש על emugle.com שפעם עושה ת'עבודה ופעם לא. אני אף פעם לא עושה חיפוש Local... אני תמיד רוצה לראות לכמה אנשים מכל הסרברים יש את הקובץ שאני הולך להוריד כדי להגדיל סיכויים להוריד קובץ שלם, ומהר.

כמו כן אם מדובר בקובץ נדיר אני מקפץ לי בין הסרברים הכי עמוסים (50 הכי גדולים) ואוסף ככה "מורידים" לאותו קובץ. זה באופן ברור עוזר כי אני רואה את כמות הקליינטים שיש להם את אותו קובץ גדלה לאט לאט... וזאת למרות שתיאורתית הייתי אמור להגיע אל אותם קליינטים בסופו של דבר בכל מקרה בזכות החלפת-מקורות הדדית שהיא חלק מהפרוטוקול.

אני עובד עם eMule Plus מאז ומתמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים