עבור לתוכן

קניית צורב DVD

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכל גולשי HWZONE!

הגיע הזמן לקנות צורב DVD, וברצוני לשאול המומחים מה מומלץ, כבר עבר זמן רב מאז שעודכנתי בנושא הצורבים - לא התעמקתי בתחום ולכן אין לי שמץ מושג בנושא.

קראתי את נושא הצורבים המומלצים בפורום וזה לא אמר לי הרבה פרט לנתונים טכניים יבשים.

מה כן, אני רוצה צורב DVD פנימי השימושים : סרטים,צריבתם,לעיתים משחקים ולרוב צריבת DATA על גבי דיסקי DVDR וCDR בכמויות.

אני צריך צורב אמין, מהיר ואיכותי אין הגבלת תקציב.

ראיתי מס' דגמים בKSP שנראו לי אמינים עקב שם טוב לחברה אך איני יודע האם הם מעודכנים ומתאימים לי להלן הדגמים:

?PIONEER A110

?Philips DVD±RW x16 LightScribe

?Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer

אלו סתם אפשרויות שעלו לראש- אהבתי הכי את מראה הPIONEER השחור וגם עקב אמינות החברה.

לשאלתי, מה הייתם ממליצים לי לקנות (אמינות חשובה וגם יציבות) מביניהם אם בכלל ומהמצע של KSP??

במידה והם לא מעודכנים (אשמח אם יובהר לי מדוע) ולא טובים, אשמח להכוונה ספציפית לדגם טוב,אמין ויציב מומלץ .

אני אודה מאוד לכל הבא לעזור , הקנייה תערך היום ולכן הנושא קריטי.

לילה מצויין ותודה רבה על ההתייחסות.

פורסם

איך נתונים טכניים יבשים, אם תחת כל צורב שהמלצנו פה יש יותר מסקירה (לפעמים בת 6 עמודים) אחת.

תעבור על זה שוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162677.0

הוספה:

לגבי שאלות כלליות יותר, כמו מה זה DVD-R DVD+R DVD-RAM, יש לך את כפתור החיפוש, הנושאים האלו נתחנו גס.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההתייחסות.

בכל מקרה, ברצוני לדעת איך הצורב "?PIONEER A110 " מבחינת הרף כיום? שווה השקעה? איכותי?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה אחי,

בקריאה מהירה הבנתי שהצורב הנ"ל בינוני למדיי וולא הכי טוב בכתיבת דיסקים.

ברפרוף מהיר הבנתי גם שהאתר די פסימי ומחפש לקטול, למרות זאת הLG 4167B קיבל ציון די גבוהה ומומלץ.

הLG 4167B היא קנייה נכונה לרגע זה ?

פורסם

לדעתי ה 4167 קניה מצויינת. LG עובדים יפה מאוד על ה FW שלו והוא יחסית שקט ומאוד מהיר בצריבת X16. הבאסה שלו שאין לו סריקת טעויות מתקדמת. אותי זה לא מטריד כי אני קונה בכל מקרה מדיות איכותיות. ה 4120 שלי סוס עבודה. כנ"ל הפיליפס 1628 במיוחד אם אתה מתכוון לשים לו FW של BENQ.

פורסם

ברשותכם אני מנצל את השרשור בכדי לא לפתוח שרשור חדש:

גם אני מעוניין לקנות צורב dvd וקראתי גם את ההמלצות....

ההתלבטות שלי היא בין ה- lg 4167 ל- Benq 1640.....

מה עדיף?

שאלה ל- integral: רשמת שגם הפיליפס 1628 טוב "במיוחד אם אתה מתכוון לשים לו FW של Benq......"

אז למה לא לקנות כבר את ה- Benq??

תודה לעונים.

פורסם

כי ה BENQ נמכר בארץ במחיר שערורייתי ולא קל להשיג אותו. הפיליפס, NEC ו LG נמכרים באזור 230-270.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות,

קניתי הצורב (LG) שחור (למרות שהמוכר בKSP היה די מסטול) הקניה בוצעה בהצלחה.

אני מודה למגיבים המקצועיים.

המשך יום מצויין.

פורסם

עשית רק חצי מהעבודה.

עכשיו תדאג גם לקנות מדיות טובות.

פורסם

תכלס, זה כמו לקנות תנור מצויין, אבל אוכל מג'וייף.

פורסם

חחח..במקרים רבים זה אומר להכניס "הורסשיט" לתנור איכותי.

פורסם

וחבל שאנשים לא מבינים את זה.

פורסם

אם לא מבינים עכשיו, יבינו עוד שנה :)

פורסם

טכנלוגית צריבת התקליטורים התפתחה מספיק כדי לא לסמוך על מדיה איכותית.

חוץ מזה שדיסקים לא הורסים צורבים לרוב, אלא רק ההפך.

אין טעם לקנות דיסקים יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים