עבור לתוכן

היכן ניתן להשיג XFX

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ם נכון תודה אחי!!! אחלה גבר :xyxthumbs: גם ענית לי מהר על הכול :yelclap:

יש לך במקרה את השם של היבואן של XFX בארץ או הטלפון שלהם?

עוד דבר:

ראיתי ביקורת של אחד מארצות הברית על XFX 6800GS והוא אמר שהמערכת קירור של הכרטיס רועשת מ-א-ו-ד!!!

זה נכון?

• תגובות 32
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אסור להקפיץ אחי וגם אסור לעשות דאבל פוסט{לרשום שתי הודעות רצוף} לא נראה שהכרטיס רועש

פורסם
  • מחבר

ואללה סליחה... לא שמתי לב :kopfpatsch: בבקשה מנהלים תסלחו ואל תנעלו :hi:

ובמקרה יש לך את הטלפון של יבואני XFX בארץ?

פורסם

מממ...גוגל?

פורסם
  • מחבר

ביקשתי טלפון לא עצה לאיפה לחפש :kopfpatsch::bash:

פורסם

ביקשתי טלפון לא עצה לאיפה לחפש :kopfpatsch::bash:

אין ל XFX נציגויות בארץ למיטב ידיעתי, וגם לא יבואן מסודר ...אולי סוחרים זה הכל !

בניסיון לברר איתם מחול מי מיבא אותם ונציג שלהם בלעדי

לא קיבלתי שום תשובה עד היום ....

תקנה את הכרטיס בכל מקרה אין אחריות בין לאומית...

גם באתר של XFX שאתה מחפש חנות אין בישראל :|

פורסם
  • מחבר

אין ל XFX נציגויות בארץ למיטב ידיעתי, וגם לא יבואן מסודר ...אולי סוחרים זה הכל !

בניסיון לברר איתם מחול מי מיבא אותם ונציג שלהם בלעדי

לא קיבלתי שום תשובה עד היום ....

תקנה את הכרטיס בכל מקרה אין אחריות בין לאומית...

גם באתר של XFX שאתה מחפש חנות אין בישראל :|

אז אתה אומר כדאי לי לקנות מארצות הברית את הכרטיס ב940 ש"ח בערך ומקסימום אם יש בעיה לשלוח לדודים שלי והם יחליפו לי?

פורסם

אז אתה אומר כדאי לי לקנות מארצות הברית את הכרטיס ב940 ש"ח בערך ומקסימום אם יש בעיה לשלוח לדודים שלי והם יחליפו לי?

לא חבר לא כדאי לפי דעתי

כי אפילו שאם ורק אם... תהיה לך תקלה או משהו...

עד שזה יגיע אליהם ויחזור אתה בינתיים תשתגע בלי משחקים ומחשב !!!

תקנה מחנות קרובה לבית או אתר אינטרנט שנותן שירות טוב וגם קרוב לבית עדיף ...

פורסם
  • מחבר

לא חבר לא כדאי לפי דעתי

כי אפילו שאם ורק אם... תהיה לך תקלה או משהו...

עד שזה יגיע אליהם ויחזור אתה בינתיים תשתגע בלי משחקים ומחשב !!!

תקנה מחנות קרובה לבית או אתר אינטרנט שנותן שירות טוב וגם קרוב לבית עדיף ...

אבל בארץ זה יקר מאוד! בהפרש של ה500 ש"ח בערך אני יכול לקנות עוד כרטיס מסך באיכות פחותה אבל עדיין טובה יחסית (בארה"ב 500 ש"ח לכרטיס מסך זה יחסית כרטיס טוב מאשר 500 בארץ) ובמקרה שיש בעיה עם הכרטיס החזק אז אני שולח אותו ומכניס את החלש יותר לא?

פורסם

אבל בארץ זה יקר מאוד! בהפרש של ה500 ש"ח בערך אני יכול לקנות עוד כרטיס מסך באיכות פחותה אבל עדיין טובה יחסית (בארה"ב 500 ש"ח לכרטיס מסך זה יחסית כרטיס טוב מאשר 500 בארץ) ובמקרה שיש בעיה עם הכרטיס החזק אז אני שולח אותו ומכניס את החלש יותר לא?

אההה אם יש לך כרטיס חלש יותר ואתה שומר אותו

ולא מפריע לך שרק אם ורק אם יתקלקל ...אז תשלח אותו לדודים ותסבול עם הפשוט לתקופה

אז כן זה בסדר גמור, רק תוודא שגם שם קונים ממקום אמין שיש תקלה מחליפים מיד שלא תכניס את דודים שלך לשיגעון ואת עצמך לצער...

אני למשל שקניתי כרטיס ולא עבד ישר מהקופסא לא היה דקה סבלנות לחכות למרות שהיה לי כרטיס חלופי...

נסעתי ישר לנתניה להחליף (2 שעות נסיעה !!!)

השאלה איך אתה ...:)

ובארץ עולה הכרטיס 1100 שח 6800GS רגיל ל PCIE ול AGP זה כבר סיפור אחר ויקר :|

פורסם
  • מחבר

אההה אם יש לך כרטיס חלש יותר ואתה שומר אותו

ולא מפריע לך שרק אם ורק אם יתקלקל ...אז תשלח אותו לדודים ותסבול עם הפשוט לתקופה

אז כן זה בסדר גמור, רק תוודא שגם שם קונים ממקום אמין שיש תקלה מחליפים מיד שלא תכניס את דודים שלך לשיגעון ואת עצמך לצער...

אני למשל שקניתי כרטיס ולא עבד ישר מהקופסא לא היה דקה סבלנות לחכות למרות שהיה לי כרטיס חלופי...

נסעתי ישר לנתניה להחליף (2 שעות נסיעה !!!)

השאלה איך אתה ...:)

ובארץ עולה הכרטיס 1100 שח 6800GS רגיל ל PCIE ול AGP זה כבר סיפור אחר ויקר :|

אני רוצה של XFX שבארץ עולה 1450 כי הוא בעל הביצועים הכי גבוהים מכל סדרת 6800GS. וברור שאני לוקח לPCI-E כי זה למחשב החדש.

המקום שאני רוצה שהדודים שלי יקנו לי ממנו הוא www.newegg.com אז אם יש פה מישהו שיודע אם החנות הזאת אמינה ומחליפה אז שיגיד לי את זה פה (תודה רבה)

פורסם

אני רוצה של XFX שבארץ עולה 1450 כי הוא בעל הביצועים הכי גבוהים מכל סדרת 6800GS. וברור שאני לוקח לPCI-E כי זה למחשב החדש.

המקום שאני רוצה שהדודים שלי יקנו לי ממנו הוא www.newegg.com אז אם יש פה מישהו שיודע אם החנות הזאת אמינה ומחליפה אז שיגיד לי את זה פה (תודה רבה)

חנות מעולה

הרבה קונים משם ...

חוץ מזה רק תברר עם החנות איך התהליך של תיקון והחלפה

וכמה זמן גג מחכים ? או אם מחליפים מיד ...ואם יש להם סניפים להחלפה או על ידי משלוח בדואר...שתדע הכל פשוט !

ותקנה לנו עוד כמה גם אנחנו נשמח :lol: ב 950 שח זה משתלם מאוד :)

ולגבי הביצועים הגבוהים שלו

יצא כרטיס של PALIT שלוקח אותו בביצועים ...:|

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1817&cid=3&pg=1

פורסם

זה גירסת הeXtreme לא??

פורסם

לא מבין מה הסיבה שאתם רצים אחרי היצרנים האלה, XFX וגם PALIT לא יצרניות שיא, הם בסדר גמור אבל עדיין...

זה שהם מוציאים תוצאה טובה יותר ב 3DMARK בכמה נקודות מסכנות, זה עדיין רחוווקקקק מאוווד מהבדל מורגש במשחקים

עדיף ללכת על יצרניות מכובדות יותר כמו לידטק ושאר מה שנמכר בארץ וכולל אחריות יפה,

המקסימום שהבדל בין יצרניות יכול לכלול זה קירור, ואולי לפעמים גם הפרשים ניכרים ב OC, הביצועים בסטוק זהים על גבי המסך כל עוד הכרטיס לא מגיע עם הבדל ניכר בתדרי שעון.

בקשר לקניה בחול, לדעתי בסדר מחירים הזה, זה סיכון גדול מידי במידה והוא יתקלקל...

נ.ב, ההודעה נערכה איזה 708,218 פעם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים