פורסם 2001 באוקטובר 1024 שנים אין את סורק הדיסק ב win xp?רציתי להריץ אותו ולא מצאתי אותו, וגם חיפשתי scandiskולא היו תוצאות.
פורסם 2001 באוקטובר 1024 שנים מחבר חיפשתי בלוח הבקרה בadd/remove programs וב windows compomentsולא מצאתי שם אופציה להתקין אותו , מישהו יודע איך אני יוכל להתקין אותו שוב.
פורסם 2001 באוקטובר 1024 שנים מחבר חיפשתי בלוח הבקרה בadd/remove programs וב windows compomentsולא מצאתי שם אופציה להתקין אותו , מישהו יודע איך אני יוכל להתקין אותו שוב.
פורסם 2001 באוקטובר 1024 שנים המחשב שלי>לחצן ימני על המחיצה הרצויה ומאפיינים>Tools>בדיקת שגיעות>לעשות אוקיי ולעשות ריסטרט
פורסם 2001 באוקטובר 1024 שנים המחשב שלי>לחצן ימני על המחיצה הרצויה ומאפיינים>Tools>בדיקת שגיעות>לעשות אוקיי ולעשות ריסטרט לא אישי, אבל אני אוהב את הדרעק הזה
פורסם 2001 באוקטובר 2524 שנים XP בנוי על ארכיטקטורת חלונות 2000. לכן, אין לו SCANDISK. (כמו גם ב2000)יש לו מן הסתם CHKDSK שהוא יריץ עם אופצית F/ במקרה של אתחול "לא בריא"..זה הכול.
פורסם 2001 באוקטובר 2824 שנים המחשב שלי>לחצן ימני על המחיצה הרצויה ומאפיינים>Tools>בדיקת שגיעות>לעשות אוקיי ולעשות ריסטרט צודק 100% בגלל צורת העבודה בקרנל של ה XP זו הדרך הנכונה ביותר לscan disk
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.