פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים איציק כהן ואבי גואטה - אחים בדם...Celine Dione - Titanic - My Heart Will Go On
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים בעברית: בית הבובות - תנחשו של מי..בלועזית יש המון.. אני מסוגל לשמוע 24\7 את השירים:FlipsideBomb on contactRight thurrGold diggerOut of space..בקיצור הרבה מוזיקה שחורה :-X
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים או יש כל כך הרבה..אני ממש אוהב את Wind of change של סקורפיונס, למרות שהוא כל כך ישן..כמו גם כמעט כל השירים של Depeche modeבעברית אני לא אוהב כל כך שירים, אני מחבב את סיגפו של בית הבובות.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים בעברית: אין, אני פשוט לא חולה על מוסיקה ישראלית/עברית ברמה שאני יקשיב להם ברצף, רק כשמזדמן...בלואזית..... וואו יותר מ700....
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים בעברית - מבקש רק לשמוח של עידן יניב שיר גדוללועזית - וואי יש הרבהסנטנה [הכל]ביטלס [הכל]אמממ...שיר שאני ממש אוהב?וואלה יש יותר מדי שאני יכול לשמוע בלי הפסקהאבל יאללה בשביל ההמלצה לאחרים ניתן שיר ישן מוכר וגדול!i believe i can fly
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר שחכתי לרשום ALL STAR HOLDING OUT FOR A HERO שחר אבן צור -ערומים ואנג'ל -רובי וויליאמ שיר גדול מישהו יודע איך רושמים "רובי וויליאמס"?^^^
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים עברית - "עטור מצחך" בביצוע יוני רכטר, אריק אינשטיין, יהודיץ רביץ וקורין אלאל.אנגלית - באמת שאין אחד ספציפי שאני ממש אוהב יותר מהאחרים.ורובי ויליאמס זה Robbie Williams.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים אבי גואטה ונטלי- תלחשי לו שאהבתLinkin Park - My Decemberאת שניהם אני מסוגל לשמוע שעות חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.