פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים ולמה לא קיבלתי הזמנות(הזמינו אותי אבל אני לא קיבלתי הזמנות לשלוח לאחרים)אחרי 3-4 ימים מקבלים 5 הזמנות לחלק.
פורסם 2006 בפברואר 1919 שנים שלום לכולם יש לי מסנגר 8!השאלה היא איך אני נפטר מהסרגל צד המעצבן הזה!ככה !!! בתמונה למטהויש לי שאלה משלי למה הוא לא נותן לי להיתחבר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים שני דברים:1. לפי התמונות והדעות שלכם נראה שה-build החדש לא ממש מוצלח, למה מייקרוסופט לא תיקנה דברים "מתחת לפני השטח"? מה הקטע?אם מישהו רוצה את ה-build הישן (8.0.0365) מוזמן לפנות אליי באיסיקיו.2. יש לי שתי הזמנות לחלק, כל הקודם זוכה.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים הקדמתיזכיתי ?(זה משנה אם זה המייל של המסנג'ר העכשווי והיחיד שאני מתכנן שאי פעם יהיה לי ? אני לא רוצה "לדפוק" את המסנג'ר שלי..)
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים הקדמתיזכיתי ?(זה משנה אם זה המייל של המסנג'ר העכשווי והיחיד שאני מתכנן שאי פעם יהיה לי ? אני לא רוצה "לדפוק" את המסנג'ר שלי..)זכית.ולא, זה לא ידפוק את חשבון המסנג'ר שלך.מה החשבון שאתה משתמש בו תמיד? כלומר העכשווי.
פורסם 2006 בפברואר 2119 שנים מה שרשמתי למעלה(אם אתה יכול, אחרי שאתה שולח לי את ההזמנה, תמחק בבקשה את המייל שלי מהציטוט שם בבקשה)תודה.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים יש לי 2 הזמנות לחלק למי שרוצה.. 2 הראשונים שמגיבים כאן עם האימייל שלהם יקבלו.
פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים הזמינו אותי לפני 4-5 ימים.. קיבלתי אתמול 5 הזמנות לחלק וחילקתי כבר 3 לחברים.. נשארו לי 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.