פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים טעות בקוד...הייתי בטוח שהתכוונת לפסקל ולא C#.יש קוד נכון בתגובה הבאה שלי.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר for i=1 to n dofor j=1 to n dobeginreadln(x)mat(i,j)=xendi,j,x הם משתנים מסוג אינטג'ר.mat זו המטריצה.n הוא מספר התאים במטריצה.הקוד הזה הוא במקרה של מטריצה שהיא בעצם ריבוע (nXn), אם המטריצה היא מלבנית, אז בלולאת if במתאימה תשים את מספר התאים לרוחב/אורך (בהתאמה למטריצה עצמה כמובן).תודה אבל אני צריך ב #C
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים LOLהייתי בטוח שהוא ביקש עזרה בפסקל משום מה...אני כבר אערוך את הקוד int [,] Matrix = new int[m,n]; for(int x=0;x<Matrix.GetLength(0);x++) { for(int y=0;y<Matrix.GetLength(1);y++) Matrix[x,y] = rnd.Next(100); }הכנסת ערך רנדומאלי לתוך מערך דו מימדי...בשביל ערך שהמשתמש קובע אותו, פשוט תשים שם משתנה שתקלוט לתוכו, ואז תכניס את המשתנה לתוך המקום.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר LOL הייתי בטוח שהוא ביקש עזרה בפסקל משום מה... אני כבר אערוך את הקוד int [,] Matrix = new int[m,n]; for(int x=0;x<Matrix.GetLength(0);x++) { for(int y=0;y<Matrix.GetLength(1);y++) Matrix[x,y] = rnd.Next(100); } הכנסת ערך רנדומאלי לתוך מערך דו מימדי... בשביל ערך שהמשתמש קובע אותו, פשוט תשים שם משתנה שתקלוט לתוכו, ואז תכניס את המשתנה לתוך המקום. תודה.. עשיתי ReadLine על אינטג'ר במקום Read בגלל זה לא פעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.