עבור לתוכן

איזו שפה / ידע הכי מבוקש היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי ביקש ממני לייעץ לו מה ללמוד. יש לו תואר שני בהנדסת מערכות תוכנה (טכניון), והוא לא מוצא עבודה כי אין לו ממש ניסיון (ועבר זמן מאז שהוא סיים את התואר, מסיבות אישיות שלו).

אני הצעתי לו Visual Basic. מה אתם חושבים? ואם כן Visual Basic - על איזה ספר הייתם ממליצים? (מדובר על ספר בעברית!)

תודה

פורסם

C# + JAVE + Pyton שילמד על שלושת אלה ואם יש לו זמן אז גם דלפי אבל יותר עדיף שילמד רק jave ו C# כי הם דיי דומות יכנס לאיזה חברה קטנה יצבור ניסיון ואז יחיפש עבודה אמיתית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה...

המלצה על ספר מסויים? (עברית)

אגב, אתה בטוח ש-Python זה מבוקש?

פורסם

corner.co.il

ספר חינמי בעברית לC#.

גם כדאי ללמוד asp.net אחרי שלומדים C#, כי הן משתלבות ביחד (כל שפות הdotNet משולבות ביחד בעצם), וביחד הן כלי דיי חזק לפיתוח בסביבת אינטרנט.

פורסם

כמה זמן עבר מאז התואר שלו? אף אחת מהשפות האלה לא חדשה במיוחד...

פורסם

java C# לא חדשות ?

פורסם

JAVA ישנה.

C# חדשה יותר.

שיפתח עיתון ויראה למה יש ביקוש גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

עברו כמה שנים...

בכל מקרה, הוא לא זוכר כזה טוב את השפות שהוא כן למד, אבל יש לו את הבסיס (כמו לרכב על אופניים).

ותודה רבה לכל העוזרים :)

עידכון:

הוא אמר שהוא רוצה ספר "בשר ודם". כלומר, יותר נוח לו לקנות ספר ולהשתמש בו, לא לקרוא מהמחשב (ואני מבין אותו ת'כלס).

למישהו יש המלצה על ספרים טובים בנושא?

פורסם

לפי מה שאני רואה בעיתון הביקוש לאנשים בעלי תארים וידע בVB גדול נורא...

פורסם

לפי מה שאני רואה בעיתון הביקוש לאנשים בעלי תארים וידע בVB גדול נורא...

לא נראה לי , בכל מקרה גם אם זה נכון זה רק במגמת ירידה, אף עסק לא יבקש פרוייקט חדש ב- VB, תחזוקה של מערכות קיימות אולי כן.

בסביבות אינטרנט יש 2 פלטפורמות מובילית J2EE ו- .net לראשונה נדרש ידע מעמיק ב- java לשניה #C

ובכל מקרה נדרש ידע גם ב- html, javascript, xml

פורסם

אני הייתי ממליץ קודם Java ואח"כ C#

פורסם

sap

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים