פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים תוודא שהVSYNC מבוטל בתפריט ההגדרות הגרפיות של כל משחק ומשחק ותוודא שכל הפילטרים כבויים בדרייבר של הכרטיס מסך. זה אמור להיראות ככה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר אוקיי אני עכשיו חוזר מהתקנה של ווינדוס אבל מדיסק יותר נורמלי מהקודם(גרסא פרוצה)בכל אופן ביטלתי בדרייברים את כל מה שאמרת[אבל במשחקים שעשיתי V SYNC המשחק עבד יותר חלק... אז לא יודע אם כדאי לבטל!בכל אופן אני אנסה
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר נראה לי בכלל מכל העסק הזה ההארד דיסק שלי דפוק או משהולמרות שהוא מקבל ציון טוב ב-HD TACHהוא כל הזמן עושה רעשים וחושב בכל דבר קטן שאני עושהנכנס לדרייברים או למחשב שלי או לאייסקיו או אפילו מוריד עידכונים הוא עושה רעשים שהוא עובדויש גם נורית אדומה של המארז שכל הזמן כמעט פועלת ומראה שההארד דיסק טוען דברים...ההארד עושה טרר טררר כזה לא חזק אבל עדיין כללל הזמן ובכל דבר כמעט וזה לא נפסק.... בעעוגם נניח קורה שאני פותח למשל outlook ועושה חושב ועושה רעש ואז מפסיק וזה בכלל לא פותח כלוםרק פעם שניה שאני פותח את התוכנה אז בדר"כ זה עולה.כנ"ל לגבי משחקים אני לוחץ דאבל קליק וזה חושב והמשחק לא עולה(והמשחק עם קראק ככה שהוא לא קורה מהסידירום)*עידכון*התקנתי קוויק4 ולאחר שביטלתי הכל בדרייברים עדיין פועל עם התקיעות האלהוההפך V SYNC עושה פחות תקיעות משום מה...
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים יש לחבר שלי את אותו מעבד ויש לו בדיוק את אותן הבעיות.. חלק מהמשחקים זזים ממש חרא.. (לפי דעתי זאת בעית תאימות של המשחקים למעבד כפול הליבה) לחלק מהמשחקים שוחררו פאצ'ים למעבדי כפול ליבה והעניין נפתר.. (תנסה אולי להוריד מהאתר של AMD דרייבר למעבד כפול הליבה שלך - כן, יש דבר כזה - זה עזר לחבר שלי) בהצלחה
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר הורדתי והתקנתי וזה לא עזר...לחבר שלך יש עדיין את הבעיות אחרי שהוא שם את הדרייבר?
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים ^^^^אל תדאג בקשר להארד דיסק. יש לי מארז כמו שלך והוא (ההרד דיסק) גם עושה רעש לעומת הרעש שהוא עשה לי במארז הקודם שהיה לי.
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים יש לי מעבד כפול ליבה ואין לי בשום משחק מהרשימה שלך בעיה.הכל עובד חלק לפי הדרייברים ואחרי..מה שבעצם עשה כל FIX זה בעצם תמיכה בכפול ליבה ואז היה FPS יותר גבוה. ברזולוציות גבוהות זה היה ממש מורגש......
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר האמת שלך יש סטפינג E6 ולי יש E4אמרו שב- E4 רוב הבעיותב-E6 כמעט אין כלום..לא יודע למה זה
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים מחבר הבעיה קיימת יותר בסטפינג E4 מאשר ב-E6....ואין לי farcryכל המשחקים פועלים מבחינת FPS מהר מאוד וכמו שצריךאבל בכולם חוץ מבאטלפילד2 יש תקיעות מוזרות בגראפיקהמאוד דומה לתקיעות שאין מספיק זיכרון,רק שלי יש 2GB ולכן זה מוזר...
פורסם 2006 בפברואר 1519 שנים למה לחפור לנו בראש ולפורום לך לחנות תגיד להם קחו המחשב לא זז יש תקיעות קניתי מחשב מליון דולר וזה לא אמור להיות ככה עכשיו קחו תמחשב וזדיינו איתו אני חוזר עוד יומיים רוצה מחשב עובד פיקס קפיש ? זהו יש אחריות תנצל אותה למה לשבור תראש ?
פורסם 2006 בפברואר 1619 שנים בדיוק!!!! יש לך אחריות ותלך לחנות שיסדרו לך את המחשב... מחשב ב8000 ש"ח חייב לעבוד פיקס פיקס
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים יש לי מעבד Intel 830D וזכרון 1Gb ואין לי שום בעיה עם המשחקים שציינת פה. למשל NFS Most Wanted רץ אצלי חלק לגמרי (וזה היה עוד עם הדרייבר (כרטיס מסך) מסדרת ה 70 שלא תמך כביכול בליבות כפולות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.