עבור לתוכן

עזרה במשחק morrowind

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה משחק ממש ממש ארוך ובלי סוף משימות, אבל אולי מישהו זוכר.

כאשר מגיעים לעיר המדברית בשם ald-ruhn

הדמות בשם Aengoth The Jeweler (שהוא זה שמחלק את המשימות בעיר לגילדת הגנבים) נותנת לי משימה.

הדמות אומרת לי שאין כרגע אף אחד בגילדת הקוסמים ושאני יגנוב משם פריט שנראה: devil tanto

קיבינימט. אני לא מוצא שום דבר כזה .אגב, יש שם ארון שצריך בשבילו pick lock 100 ושני תיבות עם pick lock 75

אני ממש לא רואה את עצמי מגיע למספרים האסטרונומים האלה.

יש למישהו עצות הסברים או פתרונות???

פורסם

אם אני זוכר נכון זה באחת התיבות הנעולות

אם אתה מתקשה בפתיחה, יש שיקויים וקסמים שיעזרו לך, מה גם שזה לא אמורה להיות משימה למתחילים ככה שכבר אמור להיות לך 50+- בפתיחת מנועלים

אז קנה שיקויי שיעלה לך את המיומנות הזו, קנה מאסטרלוק פיק ותקווה לטוב

פורסם

למטה בחדר מימין יש תיבה

המנעול שלה הוא 75

תפתח אותו הודביל טנטו שם

אבל אל תשכח לגנוב כל מה שאתה יכול לפני שאתה מסיים את הקווסט כי גם ככה גילדת הקוסמים לא שם זמנית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם אנשים.

אני אוהב את האתר הזה ;D

פורסם

שפר עוד את המיומנות שלך, אם אני זוכר נכון המשימה שאחרי דורשת כישורי התגנבות ברמה ממש גבוהה

פורסם

הנה טריק אבל הוא צריך זמן

בשביל להביא את האתלטיקה ל100 בלילה אחד: לך לכיוון הקיר או פינה בבית ותלחץ על הauto run button

זה יגרום שהסקיל יעלה ל100 כל הלילה בגלל שהדמות לא מפסיקה לרוץ

וטריק להעלאת ההתגנבות ל100: לך ליד איזה דמות שהיא לא רואה ותשאיר משהו כבד על המקש של ההתנגבות ותשים לב שהאייקון של התגנבות מופיע למטהו תשאיר את זה כל הלילה ככה

הם לא יעזרו לפתיחת מנעולים אבל הם די שימושיים

בקשר לאקרובטיקה כולם מכירים: צריך לקפוץ כל הזמן במקום ללכת

דיי אני לא יכול לחכות לאובליביון

הקומבט שם פי אלף יותר טוב מבמורווינד ואין את ה to roll chance

פורסם

זה סתם מגעיל... כבר עדיף להשתמש בצ'יטים וזהו

פורסם

למה מגעיל? הדבר הזה כן מעלה את הרמה של הדמות

הצ'יטים לא יעלו את הרמה של הדמות

אז זה שווה יותר

מה עדיף לרוץ 20 שנה עם היד על המקלדת?

פורסם

צ'יטים עושים מה שאתה רוצה, לעלות את המיומנות הדרגות הכל...

מה זה משנה אם עשית את זה עם תוכנה או עם מניפולציה של המשחק?

פורסם

כי שאתה עושה את זה עם צ'יטים אתה עושה את זה בבום שהכל יהיה על הכי גבוה וכל הדברים האלה

וזה משעמם אבל אם אתה עושה את זה בדרכים שאפשר לעשות בלי לפתוח את הקונסול אז זה בסדר גמור כי הרמה לא תיהיה ישר 100 או יותר אלא מה שבאמת צריך להיות אם היית לא עובד ורק יושב ולוחץ כל היום

באקס בוקס אין להם קונסול והם צריכים לעשות כזה דבר אם הם לא רוצים להשתגע

אם עדיין השיטות האלה נחשבות צ'יטים לשחקן אז.. תמיד אפשר לשלם לטריינרים כדי שהם יאמנו את השחקן רק הבעיה שקשה להשיג את הכסף כי רוב המוכרים עם סכום מוגבל ולקריפר יש עד 5000 ו talking mudcrab יש עד 10 אלף

דרך אגב בגלל שהקריפר והמאדקראב הם לא דמויות אלא מפלצות ואין להם מד חיבה אז הם תמיד יקנו ממכם במקסימום

פורסם
  • מחבר

אם כבר העלת את הנושא....

מה נותן לך בדיוק ההתגנבות? עד עכשיו לא ממש השתמשתי בזה, לא ראיתי שום סיבה :nixweiss:

(אגב אני ממש מקווה שב- oblivion הם ישכילו ויגנבו את היומן של גוטיק... ;) היומן הזה ממש מתסכל :s05: )

פורסם

ההתגנבות בעייתית משהו במשחק, אבל אם היא מספיק גבוה אתה למעשה בלתי נראה

דווקא אהבתי את היומן, הוא אוטנתי משהו, אפילו אם הוא לא יעיל במיוחד, אני מוצא את זה די מטופש שכל המידע על הקווסט מאורגן בצורה נוחה שאפשר לסדר ולחפש כאילו זה מסד נתונים מודרני, אבל זה רק אני...

fighter, מה עם לשחק במשחק וככה להשתפר? כל התחמונים האלה סתם הורסים את החוויה

פורסם

דרך אגב

אם אתה רוצה לגנוב מאנשים 100 sneak יספיק אולי רק כדי לגנוב מcommoners

אם אתה רוצה לגנוב מדמויות עשירות וחכמות תשיג גם קסם של chameleon( זיקית)

ההבדל בין invisibility ל chameleon זה שהבלתי נראה גורם לך לא להיראות למשך הזמן שכתוב(כדי להימנע מקרב למשל אם יש לך סקיל נמוך בהתגנבות או שאתה רוצה ללכת מהחזית של האוייב למקום שמאחוריו ואתה לא רוצה שהוא יבחין בך)

chameleon זה אפקט משופר שבניגוד לבלתי נראה שברגע שאתה גונב משהו או עושה פעולה כל שהיא אז אתה יוצא מהאפקט, האפקט ישאר וככה לא יתפסו אותך

פורסם
  • מחבר

ההתגנבות בעייתית משהו במשחק, אבל אם היא מספיק גבוה אתה למעשה בלתי נראה

דווקא אהבתי את היומן, הוא אוטנתי משהו, אפילו אם הוא לא יעיל במיוחד, אני מוצא את זה די מטופש שכל המידע על הקווסט מאורגן בצורה נוחה שאפשר לסדר ולחפש כאילו זה מסד נתונים מודרני, אבל זה רק אני...

טוב, כנראה שיש לך זיכרון פנומנאלי. אני כל הזמן צריך לחפש שם מי אמר לי מה ואיפה ועד שאני מוצא שם משהו אני שורף ים זמן.

וגם הרבה פעמים אני שוכח משימות קטנות למיניהם ואני צריך לעבור על כל היומן כל כמה זמן כדי לראות מה שכחתי. בקטע הזה אני ממש מתגעגע לגוטיק :s05:

פורסם

אין לך את התוספת טריבונל? היא מוסיפה אפשרות לראות קווסטים במקום לחפש אותם ביומן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים