פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים העברתי את המחשב למארז חדש, הכל היה בסדרא אבל ששחתי לחבר את הכבל שמחבר בים הספק מעבד ולללוח, אז אחרי כמה דקות הבנתי שחכתי אז חיברתי הכל עבד.... אבל ראיתי 90 מעלות! (מעבד) אז ישר חיביתי את המחשב, והוצאתי את הקרור של המעבד קיררתי אותו (עם פאן) אחרי זה ניסתי לחבר והיה לי קצת בעיות. הוא נדבק חזק מידי ואז את הידיתצ שסוגרת סופית את החיבור היא נשברה. עכשיו שאני מפעיל את המחשב הוא עושה לי צפצוץ כזה של 3 חלקים מהמנגינה של אוטו גלידה(משהו כזה) יש לי את הקרור שזה עם המעבד 0INTE P4 478 2.8?בקשה תערו לי! מה קרה, המעבד הלך?הקרור הלך? בקשה בקשה!!!!!!!!
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים דבר ראשון תהיה רגוע דבר שני ממש קשה להבין מה אתה אומר שם. אם המחשב שלך מצפצף זה בדרך כלל שמשהו לא יושב טוב על הלוח אם (בחוברת של הלוח אם כתוב לך מה אומר כל סוג של צפצוף). אם אתה אומר שהידית של המעבד נשברה אז כנראה שהמעבד לא יושב טוב ולכן אתה מקבל ציפצוף. תנסה לקבע את הידית של המעבד שתשאר למטה עד הסוף מבלי לזוז!
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים חייבים שהקרור יהיה מחובר?תגיד שאתה לא שואל ברצינות..... טוב?מה זאת אומרת חייבים? הקרור של המעבד?
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים הקרור ממש חופשי?אין לך אפשרות ל"שבצר" משהו...אם לא... לא הייתי משחק יותר מידי,קרור חדש זה הפתרון.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר השאלה עם זה הקרור ! יכל להיות שזה עוד משהו?יש לו 4 רגלים ולכל שתי רגלים יש מחזק נשבר לי המחזק ורגל אחת אם מישהו יכל לתת לי קרור הכי זול אבל שיהיה קרוב אלי - חולון(יש לי בנעה קרור טוב אבל אין לי כח לחכות למשלוח
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים צפצופים זה בדר כלל זכרונות ו\או כרטיס מסך....תוציא את שניהם ותחבר שוב אולי יתמזל מזלך...בלי קשר אין לי מושג אם רגל אחת משפיע, תזיז קצת את הקרור תראה אם הוא יושב טוב ותבדוק טמפרטורות.
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים השאלה עם זה הקרור ! יכל להיות שזה עוד משהו? יש לו 4 רגלים ולכל שתי רגלים יש מחזק נשבר לי המחזק ורגל אחת אם מישהו יכל לתת לי קרור הכי זול אבל שיהיה קרוב אלי - חולון(יש לי בנעה קרור טוב אבל אין לי כח לחכות למשלוח איזה רגל בדיוק נשברה לך? ? ? ? רגל של המעבד עצמו? ? ? ? הבנתי ממך שנשבר רק המנוף שמחזק את המעבד על התושבת
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר יש לי כזה קרור הלבן נישבר וגם החלק מהרגל שתופס אם הקרור[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים לא נראה לי שהציפצופים בגלל זה...אבל שוב.. לא יודע... תבדוק טמפרטורות ותראה כמה זה משפיע. לדעתי זה לא הכי טוב אבל לא נראה לי קריטי...תוציא זכרונות\כרטיס מסך ותראה אם זה עוזר..
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים מחבר מישהו יודע איפה אני יכל להשיג אתזה חוץ מנעה מחשביםARCTIC COOLING Freezer 4??.כץמ לא כי המסך עובד זיכרון לא כי זה עובד והם מחוזקים
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אח שלי, עזוב שטויותהבעיה שלך זה שהמעבד לא יושב טוב על התושבת שלו!!!!!!!תנסה לקבע אותו כמו שצריך קודם כל. זה שאין קירור לא קשור עכשיו לציפצופים
פורסם 2006 בפברואר 1319 שנים אם אני מבין נכון, מה שקורה עכשיו זה שבמנוף שסוגר את התושבת על המעבד נשבר. ואז בעצם אתה לא יכול להוריד אותה עד למטה כי היא עולה בחזרה נכון??אם כן תמצא לך משהו שאתה יכול לדחוף שם במקום ההמשך של הידית שנשברה שלא יתן לידית לעלות בחזרה למעלה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.