עבור לתוכן

צורב dvd חיצוני..?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מעוניין לקנות צורב חיצוני למחשב, אך לפני כן יש לי כמה שאלות ברשותכם:

1. קודם כל רציתי לדעת אם יש הבדלים באמינות, איכות וכו'... בין צורב חיצוני לפנימי - כי אמרו לי שצורב חיצוני פחות אמין מפנימי ושיש לו לפעמים בעיות בצריבה בגלל החיבור usb ממנו למחשב שבו העברת הנתונים לא תמיד רציפה (מה שאין לפנימי - IDE) - האם זה נכון? או סתם שטויות...

2. אם סעיף 1 נכון, האם לא עדיף לקנות צורב פנימי רגיל ו"להוסיף" לו מארז לכונן dvd וכך להפוך אותו בעצם לצורב חיצוני? (זה יוצא בערך אותו מחיר כמו צורב חיצוני).

3. אם אין בעיה בצורב חיצוני - מה מומלץ לקנות? אני שמעתי שצורב חיצוני של lg דגם 2166D הוא טוב....אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע.

מתנצל על ריבוי השאלות....אני פשוט לא רוצה להוציא איזה 600-700 ש"ח על משהו שהוא אולי לא טוב או לא איכותי.....

תודה.

פורסם

שאלה שאלתית, אני אישית לא סומך על צורבי DVD שמחוברים דרך USB, למרות שהצורבים כיום הם דיי אמינים, הייתי מחכה פה למישהו שיש לו צורב חיצוני כזה (ואיזה מודל בדיוק) בשביל לדעת אם זה כדאי.

בקשר לסעיף 2, הדבר עדיף (שוב מבחינה אישית), מה שכן אתה יכול לברר, זה צורב DVD שהוא SATA (כרגע רק לפלקסטור יש צורבים כאלו) ולברר אם הוא hot swap, ז"א שאפשר לנתק אותו בזמן שהמחשב עוד דולק, אין לי מושג אם הדבר אפשרי.

בקשר לצורבי DVD פנימיים, יש לך סטיקי נחמד לצורבים מומלצים, גם לגבי השאלה שלך על ה BENQ

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162677.0

פעם הבאה תערוך את ההודעה שלך, אין טעם סתם להקפיץ.

פורסם

להבא, תשתמש בכפתור modify.gif אם ברצונך להוסיף משהו

אתה יכול לקנות אחד מהצורבים המומלצים (BenQ/NEC/LG)

ולקנות מארז חיצוני עם חיבור USB\FireWire

אני אישית לא נתקלתי בשום בעיות עם חיבור USB או FireWire...

פורסם
  • מחבר

אוקיי.....תודה על התשובות.

קראתי את הסטיק...והיה רשום בו: "הצורב שנחשב היום למספר אחת הוא ה BENQ1640 שלצערנו משום מה לא ממש זמין בארץ."

ובגלל שהיה רשום שהוא לא זמין בארץ , רציתי לדעת אם הוא כן זמין והאם הוא עדיין מס' 1 או שיש טובים ממנו (lg, nec וכו'...)?

שוב תודה.

פורסם

אם לא שמת לב BenQ 1640 הוא גם פיליפס 1628/1648 וגם סוני DRU810, יש גרסה חיצונית של סוני - DRX810UL שבא עם חיבור USB וFireWire ונמכר החל מ800ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים