עבור לתוכן

Plextor הוציאה צורב DVD במהירות של 18X

Featured Replies

פורסם

אני רוצה כזה.

מקור: שווה קריאה

פורסם

פלקסטור כבר מזמן לא משתלם, ישנם צורבי DVD זולים בהרבה ויותר טובים.

שלא נדבר על זה שאין בכלל מדיות שתומכות במהירות 18 (עדיין).

פורסם
  • מחבר

זולים יותר - כן, טובים יותר - אני לא בטוח

פורסם

אז תהיה בטוח, יש לך אינטרנט נכון? גש לאתרים רציניים ותראה מבדיקות שעשו שהפלקסטורים במקום דיי תחתון, גם מבחינת איכות הצריבה וגם קריאה.

פורסם

עד שיהיו מדיות של פי 16 במחיר של פחות מ3 שקל,

יהיו כבר צורבים פי 50...

פורסם

קודם כל לך תשיג מדיות של X18

ולי יש צורב של X16 זה מספיק לי וגם ככה אני לא צורב על X16 אלא על X8 כי הצריבה יותר איכותית

פורסם

מזמן תם עידן הפלקסטורים

אני לא רואה טעם בכלל בX18, גם ככה איו מדיות X18, היו משקיעים כבר בפיתוח של צורבי HD-DVD או BluRay במקום להוציא עוד דגם כושל.

פורסם

DVD זו מדיה שפשטה את הרגל, כולם כבר מחכים ל-BLUE RAY ול-HD-DVD שמחכים בסיבוב.

כיום כבר לא שווה להשקיע בצורב DVD יותר ממה שחייבים (כמו שכולם רצו לקנות צורב DVD שתומך ב-DL מתוך תקווה שהתבדתה שמדיות ה-DL יהיו זמינות וזולות), מדיות שתומכות ב-X18 לא יהיו, ואם יהיו מחירם יהיה בדומה למחיר מדיית DL כיום.

בקיצור - אין צורך להשקיע בצורב DVD שתומך במהירות של מעל X12 מכייון שעד שמדיות במהירויות גבוהות יותר יצוצו במחירים סבירים - סביר שבשוק כבר יהיו צורבי HD-DVD ו-BR במחירים אטרקטיביים.

פורסם

אם אני זוכר נכון, הוא צורב מדיות של X16 במהירות של X18. לא שזה משנה הרבה, ולא שהייתי משלם על פלקסטור. לגבי DVD פשט את הרגל - ממש לא. הזמן הזה עוד רחוק מאוד. שים לב, אפילו ש DVD זה מיינסטרים היום, עדיין יש שימוש נרחב ל CD. ויקח הרבה הרבה זמן עד ש BD יהפוך למיינסטרים.

פורסם

DVD זו מדיה שפשטה את הרגל, כולם כבר מחכים ל-BLUE RAY ול-HD-DVD שמחכים בסיבוב.

כיום כבר לא שווה להשקיע בצורב DVD יותר ממה שחייבים (כמו שכולם רצו לקנות צורב DVD שתומך ב-DL מתוך תקווה שהתבדתה שמדיות ה-DL יהיו זמינות וזולות), מדיות שתומכות ב-X18 לא יהיו, ואם יהיו מחירם יהיה בדומה למחיר מדיית DL כיום.

בקיצור - אין צורך להשקיע בצורב DVD שתומך במהירות של מעל X12 מכייון שעד שמדיות במהירויות גבוהות יותר יצוצו במחירים סבירים - סביר שבשוק כבר יהיו צורבי HD-DVD ו-BR במחירים אטרקטיביים.

לא בדיוק, DVD יחזיק עוד הרבה שנים מאחר וBR,HDDVD מיועדים לאלו שיש להם מסך שתומך ברזולוציות כאלו, כונני ה DVD הראשונים יצאו (אם זכרוני לא מטעה אותי בשעה 4 בבוקר) ב 1997, ואני לא רואה אותם "פושטים את הרגל" בשנים הקרובות.

יש ועוד איך מה להשקיע בצורב DVD, תחשוב, אחד שרוצה לקנות צורב DVD, מה תגיד לו? "חכה ל BR"? אתה מודע לזה שהכוננים הראשונים שיצאו עכשיו יעלו בסביבות ה 1000$ נכון? ואני לא מזכיר את זה שתמיד הכוננים הראשונים הם דפוקים ושיצאו גרסאות משופרות (ויותר מהירות)... אני לא מזכיר גם את זה שאם אתה רוצה כיום לקנות צורב עין כחולה אז אתה צריך לקנות צורב אחד ל HDDVD וצורב אחד לBR.... השניים עוד ישולבו, כמו שלקח זמן עם ה DVD-R וה DVD+R, גם זה יקרה... יש לפחות עוד שנתיים שלוש עד שצורבים אלו יכנסו למיינסטרים.

בקשר לפסקה האחרונה, ברור שאין מה להשקיע בצורב DVD מהירות 12X, מאחר וכל צורב כיום הוא מהירות 16X.

פורסם

היום צורבי DVD כל כך זולים, והמדיות כבר לא יקרות, והקיבלות דווקא סבירה.

אני לא רואה את המדיה הזאת פושטת את הרגל בקרוב... אפילו הCD לא ממש פשטה את הרגל, עדיין משתמשים בה לדברים מסויימים.

פורסם

קשה להשוות CD ל DVD... יותר נכון להשוות קסטות VHS ל DVD אם מדברים על פורמט שיחליף את הדור הנוכחי, כמה שVHS זה בלה, זה עדיין רץ.

פורסם

נכון הcd לא יעזוב אותנו מהר מאוד.

יש לו הרבה שימושים! גם מבחינת מוזיקה (לא להרבה יש DVD ברכב) וגם מבחינת צריבה של קבצים קטנים כאשר הCD יותר זול מDVD

והצורב החדש הוא ממש ממש דבילי. זה כמו שהוציאו צורב CD במהירות 52, הרי אף אחד לא צורב במהירות מעל 40 (בהנחה שהוא רוצה גם לקרוא מנו את המידע אחר כך) זה סתם גימיק שהוציאה פלקסטור, תמיד הצורבים שלה היו יקרים ולא משתלמים.

וכל הצורבים היום ב300 ש"ח הם איכותיים מספיק בשביל הציבור (הוכחה שיש לכל המחשבים החדשים צורבים במחיר הזה)

והאיכות חשובה יותר במדיה מאשר בצורב.

פורסם

אני כבר יותר מ3 שנים צורב רק ב 52X :smile1:

פורסם

קשה להשוות CD ל DVD... יותר נכון להשוות קסטות VHS ל DVD אם מדברים על פורמט שיחליף את הדור הנוכחי, כמה שVHS זה בלה, זה עדיין רץ.

מי משתמש עוד בVHS? הDVD החליף אותו לגמרי... רק השבוע נכנסתי לענק הווידאו ליד הביצפר שלי... הם עשו שיפוץ מחדש... אין להם עכשיו אפילו קלטת וידאו אחת! (טוב ספרתי יש להם 4... שתיים של ג'יימס בונד שיש להם גם את הDVDS של כל הסרטים ועוד שתיים שללא זוכר מה...) אני מצטער אבל אף אחד לא משתמש יותר בוידאו... לעומת זאת בCD כולם משתמשים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים