עבור לתוכן

חברה תעזרו לי בבקשה בביחרת לוח אם.

Featured Replies

פורסם

מהחנות הזאת

מכאן:

http://www.ksp.co.il/hmain.php

מלוחות אם למעבדי אינטל...

זה המחשב שלי:

ABIT IS7-E FSB800+LAN

S7-E-INTEL865

הינה המפרט שלי:

ABIT IS7-E FSB800+LAN

S7-E-INTEL865

80G 7200

DDR 256MB PC400 GEIL

DDR 256MB PC400 GEIL

RADEON 9550

P4 2.4 GHZ 800

והמארז שלי הוא:

MIDI ATX USB

(תקציב 500-600)

תודה רבה

פורסם

אם אתה רוצה לקבל מפרט שלם אז זה המקום, רק תן תקציב ושימושים

אם אתה נעול על המפרט הזה (ממה שאני ראיתי לא משהו בכלל!!!) אז תתיעץ בפורום המתאים...

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לקבל מפרט שלם אז זה המקום, רק תן תקציב ושימושים

אם אתה נעול על המפרט הזה (ממה שאני ראיתי לא משהו בכלל!!!) אז תתיעץ בפורום המתאים...

לא אחי לא הבנתה אותי.

אני רוצה לקנות לוח אם(כי שלי עושה בעיות) אז נתתי את המפרט שלי כדי שמי שיכול לעזור לי בבחירת לוח אם ידע איזה רכיבים יש לי ואיזה מארז יש לי.

פורסם

האמת ש KSP לא משהו בחלקים ישנים.

חבר שלי שם שם את המחשב לתיקון והסתבר שהלך לו לוח אם. גם לו היה סוקט 478.

היה להם רק דגם אחד די מאפן של msi.

אני לא אומר חס וחלילה כלום על החנות הזאת (המחשב שלי נולד שם ;D ), אבל לגבי לוחות כאלה, אני ממליץ לך לחפש בחנויות אחרות (גם הטכנאי בחנות המליץ לי לעשות ככה), הם פשטו לא מחזיקים כלכך מלאי של מוצרים ישנים הכל שם עף כמו לחמניות.....

וחוץ מזה כל לוח אם עם ציפסט כמו שלך (865) ומחברה מוכרת יהיה אחלה לדעתי.

פורסם

לא אחי לא הבנתה אותי.

אני רוצה לקנות לוח אם(כי שלי עושה בעיות) אז נתתי את המפרט שלי כדי שמי שיכול לעזור לי בבחירת לוח אם ידע איזה רכיבים יש לי ואיזה מארז יש לי.

לא ממש קשור......אבל אתה יכול לפרט קצת על הבעיות?? גם לי הוא עושה בעיות בזמן האחרון ואני רוצה להיות בטוח שזה הלוח אם

פורסם
  • מחבר

האמת ש KSP לא משהו בחלקים ישנים.

חבר שלי שם שם את המחשב לתיקון והסתבר שהלך לו לוח אם. גם לו היה סוקט 478.

היה להם רק דגם אחד די מאפן של msi.

אני לא אומר חס וחלילה כלום על החנות הזאת (המחשב שלי נולד שם ;D ), אבל לגבי לוחות כאלה, אני ממליץ לך לחפש בחנויות אחרות (גם הטכנאי בחנות המליץ לי לעשות ככה), הם פשטו לא מחזיקים כלכך מלאי של מוצרים ישנים הכל שם עף כמו לחמניות.....

וחוץ מזה כל לוח אם עם ציפסט כמו שלך (865) ומחברה מוכרת יהיה אחלה לדעתי.

אחי אני לא רוצה לקנות לוח אם ישן,אני רוצה משהו חדש.מה יש רק לוח אם אחד שמתאים לחלקים שלי?

פורסם
  • מחבר

לא ממש קשור......אבל אתה יכול לפרט קצת על הבעיות?? גם לי הוא עושה בעיות בזמן האחרון ואני רוצה להיות בטוח שזה הלוח אם

הינה הבעיות:

מתי שאני במחשב(כלומר גולש באינטרנט) ומשתמש עם עכבר מגיע רגע שהמחשב כאילו "בום" נכבה ונדלק.

והדבר הזה נורא נורא מפריע,נגיד אני יכול להיות באמצע עבודה חשובה והמחשב יתכבה באמצע...

ועוד דבר ששמתי לב,כאשר אני משחק במחשב בכל מיני משחקים הוא לא מתכבהוגם מתי שאני משאיר אותו להורדה של כל מיני דברים בלילה הוא לא מתכבה,

רק כאשר אני בתוך הווינדוס עושה כל מיני עבודות או גולש באינטרנט.

פורסם

אחי אני לא רוצה לקנות לוח אם ישן,אני רוצה משהו חדש.מה יש רק לוח אם אחד שמתאים לחלקים שלי?

אח שלי.... אני הבנתי אותך. ברור שמדובר בחלקים חדשים, אבל הלוח אם הוא ישן (יענו דור קודם).

אבל תתקשר ותברר איזה לוחות אם לסוקט 478 יש להם כרגע במלאי, אולי לך יהיה יותר מזל מלחבר שלי.

ואגב איך הגעת למסקנה שזה הלוח אם?? זה יכול להיות עוד אלף ואחד דברים לפני הלוח אם :nixweiss:

תבדוק את הקובץ minidump שלך לפני שאתה מחליט לשרוף 600 שקל

פורסם
  • מחבר

אח שלי.... אני הבנתי אותך. ברור שמדובר בחלקים חדשים, אבל הלוח אם הוא ישן (יענו דור קודם).

אבל תתקשר ותברר איזה לוחות אם לסוקט 478 יש להם כרגע במלאי, אולי לך יהיה יותר מזל מלחבר שלי.

ואגב איך הגעת למסקנה שזה הלוח אם?? זה יכול להיות עוד אלף ואחד דברים לפני הלוח אם :nixweiss:

תבדוק את הקובץ minidump שלך לפני שאתה מחליט לשרוף 600 שקל

כן אחי זה מה שאני הולך לעשות עכשיו(לבדוק תקובץ)...אני יעדכן...

פורסם

מועבר לפורום תמיכה טכנית

CaTaLuNy

בבקשה ממך תקרא את חוקי הפורום, אצלנו לא נהוג לכתוב 2 הודעות רצופות (הקפצה)

יש לך את אופציית העריכה, תשתמש בה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים