פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים תגידו לי מהו לדעתכם דפדפן האינטרנט הטוב ביותר. אני מצטער שחכתי דפדפן כלשהו.אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים היו על זה תראד בעבר !! :-\אחרי ניסיונות רבים הגעתי למסקנה כי ה IE הוא הדפדפן הכי נוח לשימוש לכן אני משתמש בו ולא בדפדן אחר !
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אין לי שמץ , לא ניסיתי אחרים חוץ מהאקספלורר בגלל שהבנתי שאין לשאר תמיכה בעברית , ואין לי כח להוריד אותם ...למה לעשות בלאגן במחשב ?
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים גם בניגוד לרצונינו, IE 6 הוא הטוב ביותר. עובדה.האתרים אמרו את דעתם, אין דפדפן שתומך טוב יותר במרבית האתרים הקיימים כיום ברחבי האינטרנט מאשר ה IE 6.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים Mozilla 1.11. זה לא מיקרוסופט2. זה יותר מהיר מאקספלורר שיש לי3. יש לו תמיכה הכי טובה בעברית חוץ מאקספלורר4. קוד פתוח ורישיון חופשי5. הוא פשוט יותר יפהנ.ב שכחת לציין את opera. גם דפדפן לא רע בכלל ומהיר במיוחד על מחשבים איטיים יחסיתלולא התמיכה הלקויה שלו בעברית........
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים אז אם שכחתי תכתבו לי בתוכן. תודה מראש GNOME הממ... קצת מוזר ששכחת את Galeon ואפילו את Nautilus שמשמש חלק מאלה שמעדיפים את Gnome בכל מקרה, למי שכותב בפורומים עבריים (כלומר כולנו) IE6 חסר תחרות. התמיכה שלו ב-text input עברי הרבה יותר נקיה מבאגים מאשר זאת של דפדפנים אחרים (להוציא כמובן את IE 4.x ו-IE 5.x שגם כן מספקים את הסחורה בתום הזה) זה לא גורע מהעובדה שלמוזילה יש גם כמה יתרונות גדולים על פני האקספלורר וזאת בדיוק הסיבה שאני כמעט תמיד משתמש בשניהם במקביל. איזה יתרונות? חפשו בפורום! כתבתי אותם כבר איספור פעמים בעבר. Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים הממ... קצת מוזר ששכחת את Galeon ואפילו את Nautilus שמשמש חלק מאלה שמעדיפים את Gnome מה? nautilus? עד כמה שאני יודע זה לא דפדפן, זה מנהל קבצים.
פורסם 2002 בספטמבר 723 שנים מה? nautilus? עד כמה שאני יודע זה לא דפדפן, זה מנהל קבצים.אז יש לי חדשות בשבילך. בדוק את הלינק שצרפתי קודם ותראה שכמו אקספלורר וכמו קונקי, גם Nautilus יודע לעשות יותר מלנהל קבצים (והוא נראה יותר טוב משניהם, אם תשאל אותי).Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים אתם טועים הדפדפן הכי נוח זה ה EXPLORER אז אני לא מבין על מה כל המריבות זה הדפדפן שהכי נוח להישתמש בוא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.