פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים רציתי לשאול. קנינו מחשב חדש, ובקיצור, הצורב שלנו הוא צורב של LG [גם של DVD וגם של מוזיקה רגילה, אבל זה לא הענין]. הדיסקים שצרבתי [לא MP3, אלא רגילים], לא מסכימים להתנגן במערכת שלי [או לחילופין במערכת של הצבא]. במערכות סטריאו אחרות [לדוגמא, באוטו או במע' של אחותי] לעומת זאת הוא כן מתנגן. מה עלולה להיות הסיבה? ואיך לעזאזל אני פותרת את זה? תודה!
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים גם למערכת וגם לסוג המדיות, ישנם מערכות שמתמודדות יופי עם כל מה שתדחוף להם, וישנם כאלו שלא, נסה מדיות אחרות (סוג אחר) ותראה אם הן מזהות אותן.
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים מחבר אוקיי תבינו. הצורב במחשב הישן שלי עם אותו סוג דיסק לצריבה בדיוק מלפני [אפילו מאותה קופסא], הדיסקים שניצרבו במחשב הישן מתנגנים יופי בכל המערכות, בעוד שמהצורב החדש לא כך הדבר...מה הכוונה בסוג מדיות אם כך?
פורסם 2006 בפברואר 1219 שנים טיפ קטן ששווה לנסות אותו, כל עוד הדבר נוגע לצריבת מוזיקה בתצורת רצועות, מומלץ בחום לוודא ששיטת הצריבה ה Disc-At-Once ולא Track-At-Once.
פורסם 2006 בפברואר 1419 שנים מחבר שני הטיפים לא עזרו למרבה הצער.אני חושבת שהפיתרון האלטרנטיבי הוא פשוט לשלוח קבצים לחברים ושיצרבו לי....אבל תודה על העזרה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.